House of the Dragon mult așteptatul spin-off al „Game of Thrones” difuzat în august pe HBO Max

31 Mar 2022
House of the Dragon mult așteptatul spin-off al „Game of Thrones” difuzat în august pe HBO Max

House of the Dragon, noul serial HBO a cărui poveste are loc cu 200 de ani înainte de Game of Thrones, care a cucerit legiuni de fani din întreaga lume, va fi difuzat din 21 august, a anunțat miercuri platforma de streaming, scrie FranceInfo.

Serialul din 10 părți începe duminică, 21 august pe HBO și va fi disponibil pentru difuzare pe HBO Max în Statele Unite și în țările în care platforma Warner Media este deja accesibilă.

Această dată îi permite HBO să avanseze ușor lansarea pe Amazon Prime, în prezent programată pentru 2 septembrie, a serialului cu buget mare adaptat din Stăpânul Inelelor, saga fantastică a lui J.R.R. Tolkien.

200 de ani înainte de „Game of Thrones”
House of the Dragon, bazată pe cartea lui George R.R. Martin Fire and Blood, care a inspirat seria originală, este plasată cu 200 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și spune povestea familiei Targaryen.

Distribuția îi include pe Emma D'Arcy (Wanderlust), Matt Smith (Doctor Who, The Crown), Rhys Ifans (The King's Man, Spiderman) și Olivia Cooke (Bates Motel, Ready Player One).

Un succes mondial, care a primit o ploaie de premii, Game of Thrones a marcat istoria serialelor de televiziune pe parcursul a opt sezoane difuzate din 2011 până în 2019, cu amestecul său de univers fantastic și medieval. A fost, de asemenea, criticat pentru scenele sale brute de violență și sex.

Alte stiri din Film

Ultima oră