Vladimir Putin, tată de gemeni?

23 Mai 2019 | scris de Bianca Maria Drug
Vladimir Putin, tată de gemeni? Galerie foto (2)

Potrivit publicației franceze Le Point, Vladimir Putin ar fi devenit tatăl a doi gemeni, la 7 mai. Mama este fosta campioană olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, care ar avea de aproape 20 de ani o relație cu liderul de la Kremlin.

Gemenii ar fi fost născuți prin cezariană la Centrul Spitalicesc Kulakov din Moscova.

”În ziua naşterii, un medic italian, asistat de directorul centrului, a realizat o cezariană”, a declarat jurnalistul rus în exil Serghei Kanev, cu relaţii la serviciile de informaţii, preluat de Le Point.

Alina Kabaeva mai are doi copii - un băiat în vârstă de zece ani şi o fată de şase ani. Au fost alte două naşteri ”secrete”.

Una ar fi avut loc într-o clinică elveţiană recomandată de fostul premier italian Silvio Berlusconi, prieten al lui Vladimir Putin.

La rândul său, Putin are două fete din căsătoria cu fosta sa soție, Liudmila, de care s-a despărțit în 2013, după 30 de ani de căsătorie. 

Președintele Rusiei şi Alina Kabaeva s-ar fi cunoscut la începutul anilor 2000, în perioada în care specialista în gimnastică ritmică, de origine uzbekă, era pe podium.

Alina Kabaeva, supranumită ”cea mai suplă femeie din Rusia”, a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2000, apoi cu aur, patru ani mai târziu, la Atena. A fost de două ori campioană mondială și de cinci  ori campioană europeană.

Vladimir Putin și Alina Kabaeva au apărut foarte rar împreună, la câteva dineuri de gală. Întrebat despre presupusa sa relaţie cu Alina Kabaeva, Vladimir Putin a răspuns: ”Am avut întotdeauna un sentiment negativ faţă de cei care, cu nasul lor plin de muci şi fantasmele lor erotice, se amestecă în viaţa altora”.  

În aprilie 2008, ziarul Moskovski Korrespondent, care scrisese că Vladimir Putin a divorțat și intenționează să se căsătorească, din nou, cu o gimnastă, a fost suspendat de editorii săi la câteva ore după ce președintele rus a dezmințit informațiile în cadrul unei conferințe de presă comune cu Silvio Berlusconi.

Și site-ul ziarului, moscor.ru, a fost închis subit după dezmințirea știrii de către Vladimir Putin.

Alina Kabaeva a făcut carieră în politică, apoi în mass-media. A obţinut un mandat de deputat în grupul partidul prezidenţial Rusia Unită, până în 2014.

Ulterior, a intrat în holdingul National Media Group, proprietarul unor posturi de televiziune, radio, ziare şi societăţi de producţie de film.

În decembrie 2018, la conferinţa anuală de presă a lui Vladimir Putin, un jurnalist de la LifeNews - publicaţie controlată de compania Alinei Kabaeva - l-a întrebat pe liderul de la Kremlin ”când şi cu cine vă veţi căsători”. Acesta a răspuns, fără să dea detalii, ”ca orice persoană respectabilă, o voi face mai devreme sau mai târziu”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră