VIDEO. Încăierare în Parlamentul de la Chişinău. Socialiştii şi liberalii s-au jignit şi îmbrâncit după discursul lui Ghimpu

09 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
VIDEO. Încăierare în Parlamentul de la Chişinău. Socialiştii şi liberalii s-au jignit şi îmbrâncit după discursul lui Ghimpu

Scandalul a început când, după pledoaria lui Ghimpu, deputatul socialist Grigore Novac a încercat să-i ceară socoteală liderului liberal.

independent.md scrie că, la un moment dat camerele de luat vederi au surprins o dispută între Novac și mai mulți deputați liberali. Potrivit socialiștilor, Mihai Ghimpu ar fi adresat jigniri la adresa lui Novac și a familiei sale. Incidentul a degenerat într-o adevărată încăierare dintre socialişti şi liberali chiar lângă tribuna centrală a Parlamentului.

"Grigore Novac a fost ofensat. La o replică din partea domnului Novac, Ghimpu s-a adresat într-un stil primitiv, evocând o rudă a domnului Novac", a declarat deputatul socialist Vlad Bătrâncea.

"M-au apucat de cravată, Novac… El a venit cu un pahar de apă și eu i-am spus să-i dea lui tăică-su apă. După care s-a început totul…", a spus Ghimpu. 

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 8 aprilie 2016

Deputații s-au tras de gulere la ședința de azi a ParlamentuluiLive aici: https://www.privesc.eu/Arhiva/66509/

Posted by Privesc.Eu on 8 Aprilie 2016

Alte stiri din Externe

Ultima oră