Un șofer și-a căutat 3 săptămâni mașina, după ce a uitat unde a parcat-o

27 Feb 2021 | scris de I.D.
Un șofer și-a căutat 3 săptămâni mașina, după ce a uitat unde a parcat-o

Un bărbat nu și-a mai găsit mașina după ce a parcat-o în Osnabruck, în Germania, și a căutat-o trei săptămâni, zi de zi, până a dat de ea, scrie Berliner Zeitung.

În vârstă de 62 de ani, șoferul a ajuns pe 3 februarie în orășelul german, venind din satul în care locuia pentru o întâlnire. A căutat rapid un loc de parcare și a văzut o barieră ridicată spre un parking de la parterul unei clădiri.

A intrat, a lăsat mașina, un Renault Scenic, a plecat la întâlnire. Cum nu funcționa aparatul de taxat, nu a primit vreun tichet. Iar când s-a terminat întâlnirea pentru care venise în oraș, n-a mai știut în ce parcare a lăsat autoturismul. Au urmat trei săptămâni cu apeluri publice legate de mașină, cu drumuri aproape zilnic în oraș și scotocirea a mai mult de 15 parcări publice supraetajate.

Ajutat de fiica lui, bărbatul a încercat în zadar să-și amintească unde parcase. Miercuri însă un localnic a anunțat că a identificat autoturismul. Era în parcarea unui mic hotel din centrul orașului. Și pentru cele trei săptămâni, șoferul are de achitat 437 de euro taxă de parcare.

Managerul hotelului vrea acum să anuleze taxa de parcare și crede că șoferul uituc trebuie totuși să părăsească Osnabrück cu o impresie bună, scrie NOZ.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră