Tucker Carlson: Războaiele pentru democrație devin întotdeauna războaie împotriva democrației

28 Iun 2023
Tucker Carlson: Războaiele pentru democrație devin întotdeauna războaie împotriva democrației

Tucker Carlson a postat marți emisiunea sa Tucker on Twitter unde a vorbit despre conflictul în curs dintre Rusia și Ucraina și perspectivele președintelui Biden pentru 2024, scrie RealClearPolitics

TUCKER CARLSON: Poate te-ai trezit să te întrebi recent, pe măsură ce lumea alunecă mai aproape de anihilarea nucleară mai mult decât oricând în istoria omenirii, de ce suntem în război cu Rusia.

Se pare că există un dezavantaj destul de semnificativ al acestei decizii de politică externă, începând cu colapsul economic și terminând potențial cu sfârșitul omenirii, deci există un motiv întemeiat pentru care atât de mulți tineri nevinovați au fost uciși, atât de multe sute de miliarde de dolari au fost irosite de la trezoreria SUA, așa că de ce o facem? Facem cu adevărat asta pentru ca familia Biden să își poată rambursa datoriile față de oligarhi sau ca să își finanțeze casa de pe plajă din Rehoboth?

Facem asta pentru ca guvernul nostru să poată continua să mintă cu privire la laboratoarele sale biologice ilicite din Europa de Est? Sau astfel încât ratați precum Victoria Newland și Tony Blinken să poată simți că fac ceva important cu viețile lor triste și goale?

Sincer, trebuie să existe un motiv mai bun pentru a duce acest război, cel mai inutil dintre toate.

Care ar fi acela?

Ei bine, din fericire, avem un răspuns: războiul împotriva Rusiei, doamnelor și domnilor, războiul împotriva lui Putin și pentru Ucraina este de fapt un război pentru democrație.

Urmăriți și amintiți-vă motivul pe care președintele l-a spus de multe ori: „ne concentrăm pe ceea ce putem face pentru a sprijini efortul Ucrainei de a lupta pentru democrația lor”.

„Democrația trebuie să prevaleze."

„Asistarea și ajutarea Ucrainei să câștige această luptă pentru democrație și libertate și, bineînțeles, președintele ucrainean Zelensky înțelege că ceea ce este în joc în Ucraina este mai mare decât doar națiunea sa, este literalmente o luptă pentru libertate și democrație în sine”.

„Ei arată lumii cum arată o luptă existențială pentru democrație”.

„Președintele Zelensky și ucrainenii au schimbat cursul istoriei în bine și suntem fără echivoc alături de poporul ucrainean în lupta sa pentru a rămâne o democrație suverană”.

spun pe rând oficialii.

Fără echivoc, pentru ca poporul ucrainean să rămână în democrație, democrația trebuie să prevaleze.

Tocmai ați auzit-o pe renumitul expert în democrație Nancy Pelosi spunând că poporul ucrainean luptă pentru democrația lor și pentru a noastră, asta este corect, ei luptă și pentru a noastră, cu alte cuvinte, fără democrația ucraineană nu putem avea democrație aici dacă ucrainenii nu sunt liberi.

Trebuie să ne asigurăm că ei pot vota la Kiev, astfel încât să putem continua să votăm în Kansas City.

Este atât de simplu și totuși în seara asta regretăm să vă spunem că avem o problemă, se pare că nu vor mai putea vota la Kiev și nu, nu este vina lui Putin.

Democrația din Ucraina pare să fie suspendată de cea mai importantă democrație din lume, de însuși marele apărător al democrației lumii, Zelensky

„Dacă câștigăm”, spune el, „vom lăsa oamenii să voteze, altfel nu votați” și ne place asta pentru că, în cele din urmă, suntem complet la conducere și noi facem toate regulile.

Treaba ta este să te supui sau să fii pedepsit.

Aceasta este versiunea noastră de autoguvernare.

Acum eu sunt guvernul.

Acesta nu este orice autocrat, este aliatul nostru principal în războiul pentru democrație.

Acesta este tipul care tocmai a anunțat că a anulat alegerile de anul viitor.

Așa că trebuie să vă întrebați ce crede administrația Biden despre asta - nu putem continua să-l susținem pe Zelesnky, tipul ăla, după ce a spus asta, nu-i așa?Deoarece într-un clip de mai puțin de 30 de secunde, tocmai ne-a aruncat în aer întreaga rațiune pentru care suntem în război.

Oh, bineînțeles că putem și o vom face.

Iată Joe Biden de ieri, care a reafirmat sprijinul neechivoc al Americii pentru Ucraina, indiferent de ce s-a întâmplat în Rusia, „noi, Statele Unite, ar trebui să continuăm să sprijinim apărarea Ucrainei și suveranitatea acesteia și integritatea teritorială”.

Deci, pentru a recapitula, în prezent luptăm într-un război pentru democrație în numele unui lider care tocmai a anunțat întâmplător că este fericit să pună capăt democrației, iar democrația noastră și liderii care îi susțin nu au nicio problemă cu asta, de fapt, sunt ferm pentru asta.

Ești șocat?

Nu ar trebui să fii.

 Ar fi trebuit să o vedem venind.

Războaiele pentru democrație anulează întotdeauna democrația în acest proces - de aceea liderii noștri iubesc războaiele și toți o fac - chiar și liderii ca Abraham Lincoln au suspendat habeas corpus, guvernul britanic sub Winston Churchill a trimis un întreg partid de opoziție la închisoare și i-au lăsat să putrezească pentru mult timp – în unele cazuri cu familiile lor.

Deci, într-un război pentru democrație, poți face orice.

Imaginează-ți ce ar putea face un bărbat care are mai puține principii.

Dacă acel bărbat care spune că el conduce Ucraina, ar putea pune mâna pe biserici, ar putea aresta preoți, interzice orice critică la adresa sa, face să dispară oponenții săi politici.. asta se întâmplă.

Chiar luna trecută, Zelensky l-a aruncat în închisoare pe un bărbat pe nume Gonzalo Lira pentru crima de a îndrăzni să scrie despre guvernul ucrainean în moduri nemăgulitoare.

Acum, ceea ce este interesant, ceea ce separă acest lucru de alte astfel de cazuri este că Lira este cetățean american, așa că Joe Biden l-ar fi putut elibera pe Gonzalo Lira în câteva ore, dar nu a făcut-o. Nu a vrut - n-a spus niciun cuvânt despre asta - el rămâne în închisoare și acum.

Așa că asta te face să te întrebi care este adevăratul motiv aici, în timp ce oamenii normali văd războiul, văd moarte și distrugere, tristețe și suferință; dar nu asta văd demagogii – ei o înțeleg diferit, știu că Războiul înseamnă putere mai ales pentru ei.

În timpul războiului, tot ceea ce fac ei poate fi justificat - războiul este cea mai gravă dintre toate urgențele - imaginați-vă blocările Covid la puterea o mie.

Odată ce izbucnește războiul, politicienii devin zei cu puterea vieții și a morții. Deci, într-o democrație pașnică, trebuie să-ți dezbateți în public adversarii politici și asta este obositor, dar într-un război pentru democrație, puteți pur și simplu să-i aruncați în închisoare sau să-i executați. Puteți vedea că mulți din Washington așteaptă cu nerăbdare acel moment și poate de aceea îl susțin atât de fervent pe Joe Biden – chiar și mulți republicani – împotriva unui potențial adversar – singurul adversar care se opune războiului din Ucraina.

Dacă ai pune capăt războiului, puterea lor s-ar evapora.

Săptămâna trecută, un denunțător a transmis mesaje WhatsApp de la Hunter Biden, dovedind cel puțin că tatăl său știa despre afacerile sale de trafic de influență în străinătate și probabil că a participat la ele „Stau aici cu tatăl meu”, Hunter Biden le-a scris partenerilor săi chinezi cerând bani. Așa cum s-a raportat despre Biden în ultimii ani, acesta a fost o petardă de fum.

Iată chiar acolo, în mesajul care ar fi fost suficient pentru un președinte normal, ar fi fost mai mult decât suficient pentru a împiedica un președinte normal să candideze din nou pentru o funcție, dar nu a avut practic niciun efect asupra lui Joe Biden.

Majoritatea presei au ignorat-o complet sau au încercat să transforme relația lui Biden cu fiul său ca pe un fel de victorie morală „adevărul sens al povestii Hunter Biden așa cum o văd eu”, a scris Nick Kristoff de la New York Times „nu este despre corupția prezidențială dar este despre cât de răspândită este dependența și despre modul în care un părinte hotărât, cu dragoste necondiționată, poate uneori să salveze un copil.”

El chiar a scris asta și, dacă te îndoiești, ar trebui să știi că punctul de vedere este obișnuit. Iată rezumatul de la ABC „Povestea lui Hunter Biden, scandalul, asta, aceea, este și povestea iubirii unui tată și Joe Biden nu a avut niciodată și nu va renunța niciodată la fiul său Hunter și nu-l va trata niciodată mai puțin de atât, așa că el este un tată mai întâi, obisnuiți-vă cu asta.”

Așadar, denunțătorul produce un mesaj text care arată că Joe Biden era în cameră cu fiul său când fiul său vindea influență unei puteri inamice, guvernul chinez și părerea postului ABC despre aceasta este ca Joe Biden este un tată mai întâi, să ne obișnuim sau să o lăsăm baltă.

Ce explică un astfel de răspuns?

Ei bine, așa vorbești atunci când nu ai de ce să te temi de la viitoarele alegeri prezidențiale - nici măcar nu te obosești să te gândești la o scuză pentru candidatul tău pentru că nu ai nevoie. Țara ta are aparate de vot electronic - Joe Biden a obținut 81 de milioane de voturi în 2020 și ești destul de sigur că o poate face din nou.

De fapt, știi că poate, nu ești îngrijorat, dar de fapt ei ar trebui să fie puțin îngrijorați.

Oamenii care îl controlează pe Joe Biden - Susan Rice și restul - știu că pot continua să conducă guvernul nostru, scriind comunicate de presă, formulând politici și o pot face eficient pentru totdeauna, atâta timp cât Joe Biden se îmbracă dimineața, și bineînțeles că aceasta este dorința lor puternică.

Aceștia sunt oponenți fervenți ai schimbării, dar singurul lucru pe care acești oameni nu îl pot controla este îmbătrânirea.

Joe Biden este bătrân, are 80 de ani, acum va avea 85 de ani la sfârșitul mandatului următor.

Oamenii își imaginează că bătrânețea este o evoluție lungă previzibilă de la acuitate la inconștiență permanentă, dar adesea nu așa funcționează de fapt.

Când bătrânii încep să alunece, au tendința să alunece rapid.

Joe Biden a început acea coborâre.

Iată ce a spus ieri: "iată ce mi-a scris ea și citat vă puteți imagina bucuria mea că i-a sunat imediat și a doua zi au trimis pe cineva să-și cerceteze curtea, în timp ce Beth a scris că acesta este cel mai bun lucru care s-a întâmplat în America rurală de când Legea privind electrificarea rurală pentru electricitatea fermelor în anii 30 și 40, sfârșitul citatului.”

Sfârșitul citatului, asta nu trebuia să auzi - Joe Biden a citit cu voce tare indicațiile de scenă - este ca și cum ai mânca garnitura care vine cu antreul tău. Ar trebui să știe să nu facă asta.

Joe Biden nu o mai face într-un an sau doi, va dispărea complet și în acel moment, Partidul Democrat se va confrunta cu o problemă de secesiune.

Dacă Joe Biden este reales anul viitor și apoi forțat să părăsească mandatul din cauza dizabilității sau decesului, înseamnă că Kamala Harris va deveni președinte al Statelor Unite și nimeni nu își dorește asta nici măcar soțul ei.

În viața reală, nimănui nu-i place Kamala Harris.

Acesta nu este un atac asupra ei, de fapt, este posibil să simți milă pentru cineva care este atât de universal insultat. În schimb, este o observație a realității fizice neschimbate, cum ar fi gravitația sau fotosinteza, nimeni nu vrea ca Kamala Harris să fie președinte, nimeni nu va beneficia dacă devine președinte, așa că logica sugerează că va exista o schimbare.

Va trebui să fie altcineva și oricine ar fi acea persoană va trebui să intre în cursă curând înainte de alegeri, după ce Biden va renunța.

Cine ar putea fi acea persoană? Nu știm, evident, dar știm că, oricine ar fi acesta, va trebui să avem două criterii esențiale, el va trebui să fie la fel de superficial, nemilos și tranzacțional precum este Joe Biden și va trebui să aibă abilități de lingușire care sunt atât de șlefuite și avansate încât ar fi considerate superioare chiar și la Curtea Regală Saudită și există un singur om în America modernă care se potrivește acestei descrieri: este Gavin Newsom, guvernatorul Californiei și poate nu întâmplător noul cel mai apropiat prieten al lui Joe Biden.

„Sunt aici, domnule președinte”, i-a spus Newsom lui Biden la un eveniment pe care l-au făcut împreună săptămâna trecută. „Sunt aici ca un american mândru ca un mândru californian hipnotizat nu doar de credința ta și devotamentul tău față de această țară și lumea pe care încercăm să o construim, ci și de rezultatele tale prin acțiunea ta, prin pasiunea ta prin capacitatea ta de a oferi.”

Sunt hipnotizat de tine, Joe Biden - imaginează-ți că spui asta ca un compliment.

Nu ai putea, puține ființe umane ar fi putut să o facă, dar Gavin Newsom nu a avut nicio problemă cu toate acele cuvinte care i s-au rostogolit de pe limbă. Nu a încetat niciodată să zâmbească, așa că dacă îl cauți pe liderul loviturii de stat, el este chiar acolo.

Alte stiri din Externe

Ultima oră