SUA: Doi americani au vrut sa omoare un urs dar au murit amândoi

12 Feb 2022
SUA: Doi americani au vrut sa omoare un urs dar au murit amândoi

Un american și-a ucis accidental fratele în timp ce era pe cale să împuște un urs apoi s-a sinucis.

 

Un american care și-a ucis accidental fratele în timp ce era pe cale să împuște un urs a ajuns să se sinucidă cu arma sa, a aflat poliția din Oregon. Un bărbat din zona rurală Sunny Valley a sunat la urgente pentru a spune că „și-a împușcat accidental fratele” în timp ce încărca o armă după ce a zărit un urs pe proprietatea lor, potrivit Biroului Șerifului din regiunea Josephine.

Polițiștii au găsit apoi un bărbat mort din cauza unei aparente răni împușcate, a spus subseriful Travis Snyder.

„În timpul verificării restului reședinței, un al doilea bărbat decedat a fost găsit cu ceea ce părea a fi o rană auto-provocată prin împușcătură”, a spus Snyder într-un comunicat.

Deputații cred că cel care a sunat la urgențe și-a luat viața după ce a raportat împușcătura accidentală. Incidentul rămâne în curs de investigare, au declarat autoritațile miercuri.

În timp ce Oregonul este cunoscut drept „țara urșilor negri”, atacurile sunt încă relativ „mai puțin frecvente”, potrivit oficialilor locali pentru fauna sălbatică. Statul găzduiește până la 30.000 de urși negri.

„În cele mai multe cazuri, un urs va evita contactul uman”, potrivit unei broșuri de la Departamentul de Pește și Faună Sălbatică din Oregon. „Nu este niciodată sigur să te apropii de un urs.”

Sursa: New York Post

Alte stiri din Externe

Ultima oră