Sarkozy pe tocuri? Cum reuşeşte să crească şi la bătrâneţe fostul preşedinte al Franţei

06 Iul 2019 | scris de A.V
Sarkozy pe tocuri? Cum reuşeşte să crească şi la bătrâneţe fostul preşedinte al Franţei

Săptămânalul Paris Match, acuzat că "a retuşat" fotografia publicată pe coperta numărului său din această săptămână, în care fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy pare să fi crescut în mod miraculos şi să fi devenit mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni, a dat publicităţii joi un comunicat în care a explicat "minunea".

Dar asta a venit numai după ce un val de ironii s-a revărsat pe reţelele de socializare, internauţii întrebându-se dacă Sarkozy poartă pantofii cu toc ai soţiei, dacă stă pe un taburet, în picioare, dacă nu cumva Carla Bruni stâ în genunchi lângă el, de s-a putut ca el să pară cu un cap mai înalt decât ea, deşi în realitate ea e mai înaltă.

Sarkozy are doar 1,65 metri, iar Carla Bruni 1,75 metri.

Pe internet, utilizatorii reţelelor de socializare au început să vorbească despre "un miracol", iar unii dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva acea fotografie a fost retuşată.

"Nicolas Sarkozy nu a fost retuşat pentru a părea mai înalt decât Carla Bruni pe coperta ediţiei Paris Match din această săptămână", au declarat reprezentanţii revistei franceze într-un comunicat publicat pe site-ul acesteia.

"Unora li s-a părut uimitor să îl vadă pe Nicolas Sarkozy mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni", recunosc editorii de la Paris Match, care au dezvăluit că în timpul acelei sesiuni fotografice, organizată la sfârşitul lunii iunie, fostul cuplu prezidenţial al Franţei a fost fotografiat în mai multe locuri din reşedinţa sa din Paris, dar "mai ales pe treptele situate în exteriorul" clădirii.

"Nicolas Sarkozy se afla, în imaginea cea a fost aleasă pentru copertă, cu o treaptă mai sus decât aceea pe care stătea soţia lui", au explicat editorii de la Paris Match.

Fostul preşedinte francez (în perioada 2007-2012) a publicat recent o carte autobiografică, intitulată "Passions", în care a evocat parcursul său politic şi viaţa lui privată, în special prima sa întâlnire cu Carla Bruni, despre care a spus că a fost "cea mai importantă întâlnire din viaţa" lui.

Publicat într-un prim tiraj de 200.000 de exemplare, acest volum a beneficiat de o acoperire mediatică excepţională şi s-a clasat în fruntea vânzărilor de carte în Franţa. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră