Ridurile bizare de pe fața lui Biden sunt cauzate de o mască pentru apneea în somn, spune Casa Albă

29 Iun 2023
Ridurile bizare de pe fața lui Biden sunt cauzate de o mască pentru apneea în somn, spune Casa Albă

Joe Biden suferă de apnee în somn de câțiva ani. Aceste măști, uneori folosite pentru a preveni sforăitul, au benzi de cauciuc pentru a ține dispozitivul în jurul nasului, scrie Le Figaro.

Casa Albă a explicat miercuri originea liniilor misterioase vizibile pe fața lui Joe Biden de câteva zile: octogenarul folosește o mască de tratament pentru apneea în somn.

Urmele orizontale de pe pielea lui au fost observate de reporterii care îl urmăresc pe președintele SUA la începutul acestei săptămâni și din nou miercuri, când a plecat de la Washington la Chicago.

Democratul în vârstă de 80 de ani folosește un dispozitiv de terapie pentru apneea în somn, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al președintelui Andrew Bates. Aceste măști, uneori folosite pentru a preveni sforăitul, au benzi de cauciuc pentru a ține dispozitivul în jurul nasului.

Joe Biden „și-a dezvăluit istoricul de apnee în somn în numeroase rapoarte medicale ” din 2008, a adăugat Andrew Bates. „ A folosit un aparat CPAP aseară, ceea ce este tipic pentru persoanele din acest mediu ”, a spus purtătorul de cuvânt. Joe Biden, născut în 1942, este cel mai în vârstă președinte al SUA în funcție, iar sănătatea sa este în centrul atenției. Dacă va reuși să fie reales în 2024, ar avea 86 de ani la finalul celui de-al doilea mandat.

Alte stiri din Externe

Ultima oră