Putin: „Noul război cu Rusia ar fi altceva”

02 Feb 2023
Putin: „Noul război cu Rusia ar fi altceva”

"Războiul modern cu Rusia" ar fi altceva a spus Vladimir Putin în timpul unui discurs la un concert dedicat aniversării a 80 de ani de la Bătălia de la Stalingrad, scrie La Repubblica.

„Cei care împing Germania într-un nou război și se așteaptă să câștige pe câmpul de luptă nu înțeleg că războiul modern cu Rusia ar fi altceva” a afirmat președintele rus Vladimir Putin, afirmând că țara sa se află sub „amenințarea directă” a nazismului și că Moscova este „forțată să respingă agresiunea Occidentului colectiv”.

„Continuitatea generațiilor, valorilor, tradițiilor – toate acestea sunt ceea ce distinge Rusia, ne face puternici și încrezători în noi înșine, în rațiunea noastră și în victoria noastră”, a spus Putin.

„Rusia știe cum să răspundă trimiterii de tancuri la Kiev”

Rusia „nu va trimite vehicule blindate la granițele” Occidentului, dar „are ceva de răspuns” celor care o amenință cu aprovizionarea cu tancuri către Kiev a mai spus Vladimir Putin, care a vorbit în timpul sărbătorilor pentru cea de-a 80-a aniversare a bătăliei de la Stalingrad. 

„Suntem în continuare forțați să respingem agresiunea Occidentului colectiv”, a adăugat Putin, avertizând că „cei care trag Germania într-un nou război cu Rusia și vorbesc iresponsabil despre acesta ca pe un fapt împlinit (referirea este la ministrul de externe Afaceri Annalena Baerbock, ed), cei care se așteaptă să învingă Rusia pe câmpul de luptă, se pare că nu înțeleg că un război modern cu Rusia va fi cu totul diferit pentru ei”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră