Prim-miniștrii Sunak și Trudeau l-au informat pe Zelensky despre discuțiile G20: "Alo, Volodimir? Suntem Rishi și Justin!"

17 Noi 2022
Prim-miniștrii Sunak și Trudeau l-au informat pe Zelensky despre discuțiile G20: "Alo, Volodimir? Suntem Rishi și Justin!"

Prim-miniștrii Marii Britanii și Canadei, Rishi Sunak și Justin Trudeau, au vorbit miercuri, 16 noiembrie, cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky de la G20 în Indonezia scrie site -ul guvernului britanic

Premierul și prim-ministrul canadian Justin Trudeau au vorbit astăzi cu președintele ucrainean Zelensky de la G20 în Indonezia.

Premierul și prim-ministrul Trudeau și-au exprimat condoleanțe pentru pierderea îngrozitoare de vieți omenești ca urmare a atacurilor rusești asupra Ucrainei peste noapte.

Aceștia și-au subliniat sprijinul de durată pentru rezistența Ucrainei și l-au informat pe președintele Zelenskii cu privire la discuțiile lor de la G20 pe această problemă.

Prim-ministrul Sunak și prim-ministrul Trudeau au subliniat ieri importanța unei investigații complete asupra circumstanțelor din spatele rachetelor căzute în Polonia. Aceștia au subliniat că, indiferent de rezultatul acestei investigații, invazia Ucrainei de către Putin este vinovată de violența în curs.

Președintele Zelensky a mulțumit prim-ministrului Sunak și prim-ministrului Trudeau pentru sprijinul acordat.

Alte stiri din Externe

Ultima oră