Omagiul trist al lui Trump dupa vestea morții primei lui soții Ivana

15 Iul 2022
Omagiul trist al lui Trump dupa vestea morții primei lui soții Ivana

Fostul președinte Donald Trump a anunțat joi moartea primei sale soții și a mamei a trei dintre copiii săi, Ivana Trump, scrie Newsweek

„Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, care sunt mulți, că Ivana Trump a murit în casa ei din New York”, a scris Trump într-o declarație pe platforma sa de socializare Truth Social.

„Era o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională”, a spus el. "Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!"

Ivana avea 73 de ani la momentul morții. Cauza morții ei nu era cunoscută la momentul publicării.

După ce s-a mutat în Canada în 1972 și înainte de căsătoria cu fostul președinte, Ivana a lucrat cu magazinul Eaton și designerul Auckie Sanft în timpul carierei sale de model.

Divorțul lui Trump de prima sa soție, determinat în parte de aventura sa cu Maria Maples, a făcut obiectul unei ample acoperiri mediatice.

După divorțul lor, Trump s-a căsătorit cu Maples, cu carea avut-o pe fiica sa Tiffany, înainte de a divorța de a doua sa soție și de a se căsători cu actuala sa soție, Melania Trump cu care are un fiu, Barron.

Joi, Eric Trump a împărtășit un omagiu Ivanei în numele familiei sale.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe strălucitoare și o mamă și o prietenă grijulie”, a scris el într-o postare pe Instagram .

"Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit din comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare", a spus el. „Ea va lipsi mamei ei, celor trei copii și celor zece nepoți”.

După divorțul ei de Trump, Ivana a continuat să-și dezvolte propriile linii de îmbrăcăminte, bijuterii și frumusețe. Ea a scris, de asemenea, o rubrică de sfaturi pentru tabloidul Globe la sfârșitul anilor 1990 și în anii 2000.

Ivana este autoarea mai multor cărți, printre care memoriul din 2017, Raising Trump , care detaliază căsătoria ei cu fostul președinte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Eric Trump (@erictrump)

Alte stiri din Externe

Ultima oră