Oficialul fluid de gen al administrației Biden, Sam Brinton, a fost acuzat de al doilea furt de bagaje

10 Dec 2022
Oficialul fluid de gen al administrației Biden, Sam Brinton, a fost acuzat de al doilea furt de bagaje

Un oficial al departamentului de energie Biden, care ar fi furat valiza unei femei de pe un aeroport din Minneapolis în septembrie, a fost acuzat de încă un furt de bagaje pe un aeroport din Las Vegas, scrie NewYorkPost.

Un mandat pentru acuzații de furt major a fost emis pentru Sam Brinton, secretarul adjunct adjunct pentru eliminarea combustibilului uzat și a deșeurilor nucleare de la Biroul pentru Energie Nucleară al Departamentului Energiei, a raportat joi 8 News Now .

Brinton, care a apărut in titlurile ziarelor ca fiind unul dintre primii oficiali ai guvernului federal "fluid de gen", ar fi furat bagajele unui alt călător pe Aeroportul Internațional Harry Reid din Vegas la o dată necunoscută, potrivit publicației.

Detaliile despre presupusul furt sunt puține, dar 8 News Now a declarat că Brinton, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat de furt cu o valoare între 1.200 și 5.000 de dolari.

Brinton a fost pus în concediu de la Departamentul de Energie după ce a fost acuzat de furt pentru că ar fi luat valiza unei femei la preluarea bagajelor la Aeroportul Minneapolis-St. Paul pe 16 septembrie, conform documentelor instanței.

Valiza și bunurile femeii din interiorul acesteia au fost evaluate la 2.325 de dolari.

Brinton a negat inițial că a luat bagajele, dar mai târziu a susținut că l-a confundat cu propriul bagaj la preluarea bagajelor - în ciuda faptului că nu și-a înregistrat niciodată bagajul înainte de zbor, conform dosarelor judiciare.

Ei ar fi scos eticheta de identitate a valizei după ce au smuls-o din caruselul de bagaje, a arătat supravegherea video.

Ulterior, el a fost văzut folosind valiza de marca Vera Bradley de cel puțin două ori în timp ce călătorea la Washington, DC, pe 18 septembrie și 9 octombrie, au spus anchetatorii.

La începutul acestei săptămâni, un grup de republicani ai Camerei i-au cerut lui Brinton să demisioneze din cauza acuzațiilor inițiale.

„Solicităm demisia lui Sam Brinton și vă implorăm să lăsați deoparte politicile mărunte și să numiți doar cei mai calificați și dedicați indivizi pentru a influența sectorul energetic al Americii”, au scris parlamentarii republicani.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră