"Nu trimiți floarea tineretului ucrainean să moară în tranșee”, a spus Musk despre razboiul din Ucraina

12 Noi 2023
"Nu trimiți floarea tineretului ucrainean să moară în tranșee”, a spus Musk despre razboiul din Ucraina

Într-un interviu cu podcasterul american Lex Fridman, Elon Musk spune că a prezis corect ce se întâmplă în Ucraina, în timp ce îi acuza pe Zelensky și Putin pentru că și-au trimis tinerii la război. 

Elon Musk, CEO-ul Tesla, și-a exprimat recent opiniile cu privire la conflictul în curs dintre Ucraina și Rusia, adresându-se în mod special președintelui ucrainean Vladimir Zelensky. Musk l-a sfătuit pe Zelensky să nu trimită tineri ucraineni în prima linie și a avertizat cu privire la costul ridicat al vieții umane în tranșee.

"Recomand doar să nu trimiți floarea tineretului ucrainean să moară în tranșee. Oricine trece la ofensivă va pierde un număr imens de oameni, iar istoria nu îi va privi cu amabilitate", a adăugat Musk.

"Fie că Zelensky vorbește cu Putin sau nu, pur și simplu nu face asta", a adăugat Elon.

Musk a oferit o analiză sinceră a realității efectelor războiului ruso-ucrainean. „Mulți fii nu se întorc la părinții lor, știi, și cred că cei mai mulți dintre ei nu prea urăsc partea cealaltă.”

Vorbind mai departe despre moartea tinerilor băieți ruși și ucraineni, Musk a făcut referire la o vorbă care a apărut după Primul Război Mondial.

„Războiul este un loc în care băieții tineri care nu se cunosc se ucid în numele bătrânilor care se cunosc.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră