„Nu sunt copiii tăi”: Elon Musk îl critică pe Biden pentru afirmația că copiii LGBTQI+ sunt „toți copiii noștri”

14 Iun 2023
„Nu sunt copiii tăi”: Elon Musk îl critică pe Biden pentru afirmația că copiii LGBTQI+ sunt „toți copiii noștri”

Proprietarul și miliardarul Twitter Elon Musk l-a mustrat pe președintele Joe Biden miercuri dimineață, după ce acesta a susținut că copiii „LGBTQI+” sunt „toți copiii noștri”. "Voi sunteți guvernul. Ei NU sunt copiii voștri" a raspuns Musk. Remarcile lui Musk vin la o zi după ce Casa Albă a condamnat un activist trans pentru că a apărut topless pe gazonul Casei Albe, scrie FoxNews.

"Aceștia sunt copiii noștri. Aceștia sunt vecinii noștri. Nu copiii altcuiva; toți sunt copiii noștri", a spus Biden într-un videoclip postat luni pe Twitter.  

„Și copiii noștri sunt șirurile de zmee care țin în sus ambițiile noastre naționale”, a continuat Biden. „Contează foarte mult cum tratăm pe toată lumea în această țară. Americanii LGBTQ, în special copiii, sunteți iubiți, sunteți auziți și această administrație vă sprijină”. 

„Voi sunteți guvernul. Ei NU sunt copiii voștri”, i-a raspuns Musk miercuri lui Biden.

Remarcile lui Biden, pe care le-a făcut inițial la o conferință de presă comună cu prim-ministrul Rishi Sunak pe 8 iunie au venit înainte ca un model transgender care sa apară sâmbătă topless la un eveniment de la Casa Albă.

Rose Montoya, un model și activistă care se identifică drept transgender, a declanșat o furtună media după ce a apărut topless într-un videoclip postat pe Instagram. Casa Albă a condamnat evenimentul într-o declarație de marți. 

„Acest comportament este inadecvat și lipsit de respect pentru orice eveniment de la Casa Albă. Nu reflectă evenimentul pe care l-am găzduit pentru a sărbători familiile LGBTQI+ sau celelalte sute de invitați care au fost prezenți. Persoanele din videoclip nu vor fi invitate la evenimente viitoare”, se arată în comunicat.

În videoclipul original, Montoya și un alt activist transgender fără nume, o femeie biologică, și-au dezvăluit pieptul pe South Lawn, cu Casa Albă în vedere în spatele lor.

Alte stiri din Externe

Ultima oră