Ministerul Sănătății din Franța a creat un site pentru a preda Kamasutra copiilor

17 Iul 2023
Ministerul Sănătății din Franța a creat un site pentru a preda Kamasutra copiilor

 „Practici sexuale, poziții: cum facem? Mângâieri, pătrunderi... acestea sunt practici sexuale. Le vei descoperi încetul cu încetul în timpul sexualității tale. Important? Fa-o la ritmul tău și te fac fericit!”, sunt sfaturile pe care adolescentii le pot gasi pe siteul guvernamental  "onsexprime" care "abordează toate subiectele de sexualitate.

Site-ul a fost proiectat sub egida Sănătății Publice Franța, o instituție publică aflată sub supravegherea Ministerului responsabil de Sănătate. La elaborarea și validarea conținutului au participat numeroase asociații și organizații. Aceasta variază de la direcția generală de sănătate până la serviciile de informare SIDA, prin mișcarea franceză pentru planificarea familială sau Catedra pentru sănătate sexuală și drepturile omului a Unesco.

Nu cu mult timp în urmă tinerii puteau chiar să imprime personajele pentru a le antrena în 3D, dar trebuie să fi primit unele critici  si aceasta posibilitate a disparut.

Primul episod, „dedicat diferitelor practici sexuale cu penetrare”, poartă mențiunea „Nerecomandat copiilor sub 12 ani” , comenteaza siteul Boulevard Voltaire

Învățăm că „sodomia poate oferi multă plăcere, dar trebuie să pregătiți bine terenul” ; „Nu există un manual de instrucțiuni pentru băieți și unul pentru fete”. 

Singurul lucru de reținut este „trebuie să alunece”.

Totul este la zi. Cu două puncte esențiale: 1) Nu există standarde, 2) Singura „barieră” este aceea a consimțământului. De acolo, totul este posibil pentru că „sexualitatea ta evoluează în funcție de parteneri, de experiențele tale, de sentimentele tale” . Înțelegem aici că plăcerea personală este singurul scop urmărit, partenerul fiind considerat în esență instrumentul propriei satisfacții. Sentimentul este după, dacă mai rămâne ceva...

Cei mici vor putea, așadar, să reproșeze actorilor porno pentru că statul se va ocupa acum să le insufle fundamentele. Să cităm: „Penetrarea vaginală” , „Ce este sodomia? , "Ce este sexul " oral "?" , etc Vă scutim de restul

Nerecomandat oricum sub 12 ani, nu interzis, pentru ca daca cel mic este precoce, nu se pune problema de a interzice! 

Acest site web a fost recomandat în broșuri și manuale din gimnaziu însă adolescenții nu sunt niciodată invitați să apeleze la părinți pentru a vorbi despre asta. Dimpotrivă, singurele aluzii la părinți sunt doar negative și ne încurajează să acționăm, pentru fapte importante, fără a apela la ei: „Cum să mă duc la medic fără ca părinții să știe? », « Cum mă fac testat fără ca părinții mei să știe? „, „Ado și părinți: cum să vorbim între noi fără să țipăm unul la altul? »

Alte stiri din Externe

Ultima oră