Melania Trump spune că este „trist să vezi” ce se întâmplă în SUA

16 Mai 2022
Melania Trump spune că este „trist să vezi” ce se întâmplă în SUA

Fosta primă doamnă Melania Trump a spus într-un interviu difuzat duminică că este „trist să vezi” ce se întâmplă în SUA, ca răspuns la o întrebare despre ce crede ea despre starea țării, scrie The Hill.

„Cred că este trist să vezi ce se întâmplă dacă te uiți cu adevărat în profunzime. Cred că mulți oameni se luptă și suferă și ce se întâmplă în întreaga lume. Așa că este foarte trist să văd și sper că se va schimba rapid”, a spus ea gazdei de la „Fox & Friends” Pete Hegseth.

Melania Trump, al cărei interviu a fost realizat din Florida, a fost, de asemenea, întrebată ce părere are despre Washington, DC, având în vedere că soțul ei a etichetat în mod repetat capitala națiunii drept "mlaștină".

„Îmi place Washington, DC, știu că funcționează complet diferit de orice alt oraș, dar îmi place foarte mult acolo. Și mi-a plăcut să trăiesc la Casa Albă. A fi prima doamnă a Statelor Unite a fost cea mai mare onoare a mea. Cred că am realizat multe în cei patru ani de administrație Trump. Mi-a plăcut să am grijă de Casa Albă. A fost casa mea pentru o vreme. Am înțeles că este casa oamenilor. Și a fost, a fost un privilegiu să trăiesc acolo”, a spus.

Întrebată dacă Casa Albă va fi din nou casa ei, Melania Trump a răspuns: „Nu spune niciodată niciodată”.

Melania Trump a fost, de asemenea, întrebată despre criticile din mass-media în perioada în care a fost prima doamnă și dacă s-a simțit ignorată pentru că nu a fost pe coperta Vogue la fel ca actuala primă doamnă Jill Biden.

„Mas-media – luăm Vogue, de exemplu. La cinci luni după președintele lui Joe Biden, Jill Biden este pe coperta. Kamala Harris este pe coperta chiar înainte de a depune jurământul. Hillary Clinton era pe coperta când era prima doamnă. Michelle [Obama] a fost pe coperta de trei ori. Totuși, cu experiența în afaceri și în modă și frumusețea ta, niciodată pe coperta Vogue. De ce acest dublu standard?” întreabă jurnalistul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră