Medicul Ion Alexie, despre îmbolnăvirea lui Trump: Dacă nu mai apare la televizor este un semn prost

03 Oct 2020 | scris de A.V.
Medicul Ion Alexie, despre îmbolnăvirea lui Trump: Dacă nu mai apare la televizor este un semn prost

Ion Alexie, un medic român stabilit în Statele Unite, susţine că preşedintele Donald Trump va fi arătat zilnic la televizor, astfel încât populaţia să nu se îngrijoreze. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, înseamnă că starea de sănătate a preşedintelui este gravă, relatează Mediafax.

Medicul infecţionist Ion Alexie de la Spitalul Summerlin din Las Vegas susţine că, potrivit protocolului, preşedintele Donald Trump va fi tratat la Casa Albă unde au fost amenajate şi camere de terapie intensivă. Şeful statului american o să apară zilnic la televizor pentru a linişti populaţia.

Sunt convins că, dacă va fi nevoie îl vor trata la Casa Albă, cel mai probail au făcut camere de terapie intensivă şi au personalul care le trebuie acolo, nu cred că-şi vor lua riscul de a-l duce la alt spital unde ar putea să aibă alte complicaţii, părerea mea e că în fiecare zi îl vor arăta la televizor, să liniştească lumea, să se ştie că este în stare bună şi că poate să ia decizii, dacă cumva se îmbolnăveşte rău şi nu mai apare la televizor este un semn prost”, a spus Ion Alexie.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră