Mama lui Naama Levy, în vârstă de 19 ani, încă ostatică in Gaza: „Fiecare minut este o eternitate în iad”

09 Dec 2023
Mama lui Naama Levy, în vârstă de 19 ani, încă ostatică in Gaza: „Fiecare minut este o eternitate în iad”

Mama lui Naama Levy, în vârstă de 19 ani, fata care a putut fi văzută într-un videoclip din Gaza pe 7 octombrie cu mâinile legate și pantaloni de trening însângerați, publică o cerere sinceră pentru eliberarea fiicei sale și spune că timpul se scurge, scrie Times Of Israel

Ayelet Levy Shachar scrie pe site-ul Free Press:

„Ați văzut videoclipul fiicei mele Naama Levy. Toți au. Ați văzut-o târâtă de părul ei lung și castaniu din spatele unui Jeep sub amenințarea armei, undeva în Gaza, cu pantalonii de trening gri plini de sânge. Poate ați observat că are gleznele tăiate, că este desculță și șchiopătează. Este grav rănită. Ea este speriată. Iar eu, mama ei, sunt neputincioasă în aceste momente de groază.”

Levy Shahar spune că teroriștii Hamas, care au violat și agresat sexual mai multe femei și copii, îi țin fiica ostatică.

„Există șaptesprezece tinere încă în captivitate. Au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani. Mă gândesc la ceea ce ar putea fi supuși ei și Naama a mea în fiecare moment al zilei. Fiecare minut este o eternitate în iad”, scrie ea.

„Luni, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat Matthew Miller a spus că unul dintre motivele pentru care Hamas nu dorește să elibereze tinerele ostatice este că nu doresc ca aceste femei să poată vorbi despre ceea ce li s-a întâmplat în timpul în care au stat în arest. Toată lumea știe exact ce vrea să spună”, scrie Levy Shahar.

„Ce ai face dacă fiica ta ar fi ținută ostatică de violatori și criminali violenți timp de două luni? Poate cea mai bună întrebare este: ce nu ai face?” ea scrie.

Levy a fost luată ostatică de teroriștii Hamas pe 7 octombrie de la baza armatei Nahal Oz.

Tocmai își terminase cursul miercurea precedentă pentru a deveni soldat de observație la Nahal Oz. Ea a ajuns la baza armată a doua zi și a fost luată ostatică sâmbătă dimineața.

Alte stiri din Externe

Ultima oră