Franța: pasagerii unui zbor Ryanair anulat au pătruns cu forța în avion

16 Iul 2022
Franța: pasagerii unui zbor Ryanair anulat au pătruns cu forța în avion

Mai mulți pasageri ai unui zbor Ryanair Toulouse-Marrakech au fost furioși pentru anularea zborului lor miercuri seară. Au reușit să urce cu forta în avion, scrie Le Parisien

 Anularea cursei Toulouse-Marrakech, în noaptea de miercuri 13 iulie spre joi 14 iulie, a alimentat furia pasagerilor de pe aeroportul Blagnac (Haute-Garonne), relatează La Dépêche du Midi . Enervați și oarecum neajutorați, pasagerii pur și simplu au prins avionul.

Zborul ar fi trebuit să decoleze la 21:30 dar, din cauza unei întârzieri, inițial, pasagerii au fost nevoiți să aștepte în zona de îmbarcare...fără aer condiționat. O situație care devenise de nesuportat cu temperaturile caniculare care a durat ore întregi... până când zborul a fost anulat.

„Câțiva s-au speriat. (…) Unii pasageri au început să forțeze îmbarcarea și s-au urcat în avion”, a declarat un pasager. Și odată în interiorul aeronavei, unii pasageri pur și simplu au refuzat să iasă. „Poliția a înconjurat aeronava”, a spus un călător. Potrivit directorului de operațiuni aeroportuare, citat de ziar, nimeni nu a putut accesa cabina de pilotaj.

„Chiar au început să se enerveze”

„Nu aveau ce să bea sau să mănânce. Unii au fost nevoiți să aștepte să vină pompierii și să le dea câteva sticle cu apa”, a mărturisit unul dintre personalul aeroportului. „Unii au vrut să meargă acasă, alții au cerut camere de hotel. De la 4 a.m., chiar au început să se enerveze”, a adăugat el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră