„Fauda”: Matan Meir producătorul serialului israelian a murit luptând în Gaza

12 Noi 2023
„Fauda”: Matan Meir producătorul serialului israelian a murit luptând în Gaza

La mijlocul lunii octombrie, mai mulți membri ai seriei s-au înscris pentru a da o mână de ajutor armatei israeliene din Gaza. Printre ei, Matan Meir care a fost ucis în luptă, potrivit contului oficial al programului pe X, scrie BFM TV.

Matan Meir, producătorul serialului de succes israelian Fauda , ​​a murit luptând în Fâșia Gaza, după cum a anunțat sâmbătă seara contul oficial al programului pe X (fostul Twitter).

La mijlocul lunii octombrie, mai mulți actori și membri ai echipajului serialului, inclusiv vedeta sa Lior Raz, fost membru al forțelor speciale israeliene, au decis să plece în Israel pentru a da o mână de ajutor armatei de pe front pentru a lupta împotriva Hamas, după atacul din 7 octombrie.

„Suntem devastați să aflăm că un membru al familiei noastre Fauda, ​​Matan Meir, a fost ucis în luptă în Gaza”, a spus contul oficial X al seriei.

"Matan a fost un membru integral al echipei. Distribuția și echipa sunt zdrobite de această pierdere tragică. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor lui Matan. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace", conchide comunicatul de presă.

Potrivit ziarului Times of Israel, Matan Meir a murit împreună cu alți cinci soldați ai armatei israeliene într-o explozie a unui tunel din nordul Fâșiei Gaza.

Al cincilea sezon în pregătire

Mai mulți actori Fauda, ​​printre care Tomer Capone, Yaakov Zada ​​​​Daniel, Tzachi Halevi și Idan Amedi, și co-creatorul acestuia, Avi Issacharov, au fost de asemenea rechemați în armată, potrivit informațiilor revistei americane Hollywood Reporter .

Lansat în 2015 pe canalul Yes Oh, serialul Fauda („haos” în arabă), difuzat din 2016 pe Netflix, urmărește de-a lungul a patru sezoane unitatea de forțe speciale a armatei de apărare a Israelului Mista’arvim ai cărei membri sunt antrenați să se infiltreze în populatia palestiniană. O a cincea parte este în prezent în pregătire, dar filmările sale sunt momentan întrerupte din cauza conflictului.

Alte stiri din Externe

Ultima oră