„Este pur și simplu groaznică”: în Statele Unite, noi acuzații ale angajaților împotriva lui Meghan Markle

22 Sep 2024
„Este pur și simplu groaznică”: în Statele Unite, noi acuzații ale angajaților împotriva lui Meghan Markle

Demisia lui Josh Kettler, la doar trei luni de la sosirea sa, a reaprins acuzațiile de hărțuire morală la adresa soției Prințului Harry. Foștii membri ai staff-ului său o acuză din nou de tiranie, după cum a raportat Hollywood Reporter citat de Madame Figaro

Supranumită „ducesa dificilă”, Meghan Markle  se confruntă cu noi acuzații cu privire la comportamentul ei față de colaboratorii săi. După critici pe când încă locuia în Marea Britanie, soția Prințului Harry este din nou vizată în Statele Unite. De data aceasta, acuzațiile vin de la Josh Kettler, care a demisionat din funcția sa la doar trei luni de la sosirea sa din cauza comportamentului considerat „incontrolabil” al ducesei de Sussex.  Palatul Buckingham, care a deschis o investigație în 2018 din cauza „comportamentului tiranic” față de personalul său, nu și-a făcut niciodată publice rezultatele. 

Înainte de a se întoarce în California în 2020, Meghan Markle s-a apărat ferm împotriva plângerilor împotriva ei pe teritoriul britanic. Mama lui Lilibet și Archie a respins toate acuzațiile, denunțând o „campanie de calomnie”. Cu toate acestea, aceste noi acuzații tind să le dea dreptate angajaților Coroanei. 

„Ea înjosește oamenii” 

Potrivit unei investigații recente a Hollywood Reporter, comportamentul lui Meghan Markle a provocat multe plecări în rândul colaboratorilor săi. Despre aceasta din urmă se spune că este renumită pentru „furiile ei puternice” și e-mailurile trimise la ore ciudate, uneori chiar de la 5 dimineata. O sursă apropiată cuplului a spus: „Toată lumea este îngrozită de Meghan... Ea înjosește oamenii, nu ascultă sfaturi. Amândoi iau decizii proaste (împreuna cu Prințul Harry) și adesea se răzgândesc. Harry este foarte fermecător, dar și foarte amabil. Ea, pe de altă parte, este pur și simplu groaznică.” Unii angajați susțin chiar că Meghan i-a împins până la punctul de a-i face să plângă. Aceste comportamente ar fi avut repercusiuni asupra atmosferei din cadrul echipei, explicând o neîncetată „schimbare de echipa”.

Pe lângă aceste tensiuni la locul de muncă, Meghan Markle este criticată și pentru nevoia ei constantă de a controla totul, relatează presa americană, fie în timpul aparițiilor publice, fie în viața ei privată. Astfel, în ciuda unei imagini publice care pledează pentru empatie și bunătate, zvonurile despre ea continuă să se acumuleze. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră