Elon Musk și ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, au fost văzuți împreună la finala Cupei Mondiale din Qatar

19 Dec 2022
Elon Musk și ginerele lui Donald Trump,  Jared Kushner, au fost văzuți împreună la finala Cupei Mondiale din Qatar

Elon Musk și Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, au fost văzuți împreună în timpul finalei Cupei Mondiale din Qatar, duminică, scrie Business Insider

Noul CEO Twitter și fostul consilier al Casei Albe Trump au fost văzuți stând unul lângă altul la finala Cupei Mondiale din 2022 din Lusail City, Qatar, între Franța și Argentina. Argentina a câștigat meciul la loviturile de departajare după un egal 3-3. 

Musk a transmis live pe Twitter în timpul meciului, postând în mod regulat când echipele marcau câte un gol. Musk a spus pe Twitter că utilizatorii au postat „24.000 de tweet-uri pe secundă” când Franța a marcat al treilea gol. Despre care el a susținut că este „cea mai mare” sumă „pentru o Cupă Mondială”.

Twitter a anunțat duminică că va interzice acum „promovarea gratuită a anumitor platforme de social media” în aplicație. Compania a declarat în anunțul său că postarea de linkuri sau nume de utilizator către Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Nostr și Post este acum restricționată.

Musk pare să răspundă indirect la întrebarea lui Dorsey într- un răspuns către un utilizator duminică după-amiază„Ești liber să vorbești, dar trebuie să plătești pentru a face reclamă. Mi se pare rezonabil”, a scris utilizatorul.

Musk a răspuns: „Exact”.

 Anunțul urmează suspendării mai multor jurnaliști care acoperă Musk și suspendării unui cont care urmărea locația avionului său privat . 

Alte stiri din Externe

Ultima oră