Elon Musk numește New York Times „plictisitor”: „Este spălarea creierului din partea extremei stângi în acest moment”

21 Noi 2022
Elon Musk numește New York Times „plictisitor”: „Este spălarea creierului din partea extremei stângi în acest moment”

Miliardarul Elon Musk a numit New York Times „plictisitor” într-un tweet de duminică și a spus că ziarul se ocupă cu „spălarea creierului din partea extremei stângi”, scrie FoxNews

"Este tragic cât de jos a căzut The New York Times - practic doar plictisitor cu spălarea creierului din partea  extremei stângi în acest moment. Partea plictisitoare este cu adevărat de neiertat!"  a scris Musk ca răspuns autorului Matt Taibbi.

 

Taibbi a spus că, în timp ce New York Times a spus că America nu „merită” fostul președinte Donald Trump, presa îl merită, „mai ales după ce a câștigat un Pulitzer pentru o poveste fără sens de-a lungul anilor”. 

El a inclus capturi de ecran ale titlurilor New York Times despre Trump și Rusia, inclusiv una pe care scria: „Consilierul de campanie Trump s-a întâlnit cu un rus pentru a discuta despre „mizeria” asupra lui Clinton”.

Musk a restabilit oficial contul de Twitter al lui Trump sâmbătă seara, după ce a postat un sondaj pe platformă.

Potrivit sondajului lui Musk, 51,8% au spus că Twitter-ul lui Trump ar trebui restabilit, în comparație cu 48,2% care credeau că nu ar trebui. Peste 15 milioane de utilizatori Twitter au votat sondajul lui Musk.

Musk a scris vineri pe Twitter că noua sa politică la Twitter a fost „libertatea de exprimare”.

„Noua politică Twitter este libertatea de exprimare, dar nu libertatea de acoperire. Tweeturile negative/de ură vor fi maxim ascunse și demonetizate, deci fără reclame sau alte venituri pentru Twitter”, a spus el.

 Nu veți găsi tweetul decât dacă îl căutați în mod special, ceea ce nu este diferit de restul internetului”, a continuat el.

Musk a achiziționat oficial Twitter la sfârșitul lunii octombrie, după ce a început achiziția în aprilie.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră