CNN îndeamnă oamenii sa nu vizioneze filmul Sound of Freedom despre traficul de copii

10 Iul 2023
CNN îndeamnă oamenii sa nu vizioneze filmul Sound of Freedom despre traficul de copii

Într-o emisiune CNN, prezentatoarea Abby Phillip a adus un autor pe nume Mike Rothschild pentru a vorbi despre noul și popularul film împotriva traficului sexual de copii , Sound of Freedom. Rothschild a acuzat că filmul este creat dintr-o „panică morală” și „conspirații”, scrie The Postmillennial.

Rothschild a scris o carte intitulată „Furtuna este peste noi”, care detaliază multe teorii ale conspirației QAnon, cum ar fi ideea că elitele Partidului Democrat fac parte dintr-o societate secreta de adoratori satanici care tortureaza copii.

Rothschild vizat a spus că filmul „este comercializat fie către anumiți membri QAnon, fie către oameni care cred în aceleași principii ca QAnon, dar pretind că nu știu ce este”. 

Rothschild a spus că oamenii care urmează să vadă filmul sunt atrași de el într-un mod „participativ”. De parcă ar simți că „numai oameni ca Tim Ballard și numai oameni ca Jim Caviezel și, prin extensie, doar oameni precum cumpărătorul de bilete pot ajuta la reducerea acestor rețele de trafic”.

Rothschild a spus că oamenii simt că „ajută să doboare aceste rețele pedofile și să salveze copiii” atunci când văd filmul, iar acest sentiment este „plăcut”, dar „nu este adevărat”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră