Cei mai bogați doi oameni din lume s-au întâlnit la Paris: 426 miliarde într-o imagine

17 Iun 2023
Cei mai bogați doi oameni din lume s-au întâlnit la Paris: 426 miliarde într-o imagine

Cei mai bogați doi oameni de pe planetă, Bernard Arnault și Elon Musk s-au întâlnit vineri la restaurantul Cheval Blanc al miliardarului francez. Fiul lui Antoine Arnault a profitat de ocazie pentru a posta pe Instagram o imagine inedită a celor doi oameni de afaceri.O imagine simbolică a celor două mari averi de pe planetă care împreuna cântăresc 426 de miliarde de dolari, mai mult decât PIB-ul României sau Egiptului, scrie BFMTV

CEO-ul Grupului LVMH, Bernard Arnault, a luat prânzul vineri cu CEO-ul Tesla, Elon Musk, la hotelul Cheval Blanc din Paris, potrivit unei surse familiare cu evenimentul.

Cei mai bogați doi bărbați din lume au luat masa cu mama lui Elon Musk, Maye Musk, și cei doi fii mai mari ai lui Bernard Arnault, Antoine și Alexandre, în hotelul de cinci stele deținut de LVMH, în centrul capitalei. Cu o zi înainte în programul Quotidien, francezul îl descrisese pe șeful Tesla drept un „antreprenor de excepție”.

426 de miliarde de dolari

Cu această ocazie, Antoine Arnault, fiul miliardarului francez, a ținut să imortalizeze momentul cu o fotografie făcută celor doi pe acoperișul hotelului. O imagine pe care a postat-o ​​ca story pe contul său de Instagram.

O imagine simbolică cu cele două mari averi de pe planetă care împreuna cântăresc 426 de miliarde de dolari (mai mult decât PIB-ul României sau Egiptului), conform estimării realizate de Bloomberg Billionaires IndexElon Musk a devenit din nou cel mai bogat om din lume în ultimele săptămâni, cu o avere estimată la 229 de miliarde de dolari. Bernard Arnault este al doilea cu 192 de miliarde de dolari.

"Hai să lucrăm împreuna!"

Prânzul a urmat întâlnirii dintre Elon Musk și Emmanuel Macron la Palatul Elysee, deoarece Franța speră să atragă investiții Tesla.

"Let's work together!(Să lucrăm împreună!), a scris Emmanuel Macron pe Twitter într-un mesaj însoțit de o fotografie în care îl vedem pe șeful statului dând mâna cu Elon Musk.

Fondatorul Paypal, care conduce grupul aerospațial SpaceX și a cumpărat anul trecut rețeaua de socializare Twitter, a susținut o conferință vineri după-amiază la show-ul VivaTech.

Mai târziu în acea zi, Musk a glumit la conferința VivaTech că ar putea lansa un parfum împreună cu familia Arnault .

Alte stiri din Externe

Ultima oră