Cei doi căței Muick și Sandy și poneiul Emma și-au luat rămas bun de la Regină în timpul ceremoniei de înmormântare

20 Sep 2022
Cei doi căței Muick și Sandy și poneiul Emma și-au luat rămas bun de la Regină în timpul ceremoniei de înmormântare

Animalele preferate ale Elisabetei a II-a, cei doi câini corgi Muick și Sandy și poneiul Ema au participat și ele la înmormântarea suveranului de luni, 19 septembrie, scrie La Depeche.

Pe treptele Castelului Windsor, câinii Muick și Sandy au așteptat cortegiul funerar escortați de doi angajati ai Reginei.  Cortegiul, care a părăsit Londra după înmormântarea grandioasă a monarhului, a trecut pe Long Walk până la castel, unde a fost înmormântată luni seara. 

Cei doi corgi au fost acum adoptați de Andrew, fiul cel mai mic al suveranei prezentat adesea drept „fiul preferat” al Elisabetei a II-a dar care a căzut în disgrație după acuzațiile de agresiune sexuală asupra unei minore. El este și cel care îi oferise suveranului acești doi cățeluși, la câteva luni distanță.

Regina adora, de asemenea, caii, iar poneiul ei preferat, Emma, ​​a fost scoasă și ea pe marginea Windsor's Long Walk, în timp ce sicriul reginei a fost dus în mașina la Castelul Windsor. Poneiul negru a fost unul dintre favoriții suveranei și a însoțit-o timp de 26 de ani.

Regina nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru cai. Nonagenară, încă călărea, fără cască, dar cu o eșarfă care îi proteja părul cărunt. Dragostea monarhului pentru corgi și cai era bine cunoscută de britanici. Între florile aduse în omagiu reginei, se puteau vedea multe desene sau animale, câini sau cai.

Alte stiri din Externe

Ultima oră