Bill Gates a donat milioane de dolari pentru ONG-uri care susțin că copiii sub 10 ani sunt "ființe sexuale autonome"

19 Apr 2023
Bill Gates a donat milioane de dolari pentru ONG-uri care susțin că copiii sub 10 ani sunt "ființe sexuale autonome"

ONG-ul finanțat de Bill Gates susține că copiii sub 10 ani ar trebui să învețe că pe măsură "ce crești, s-ar putea să începi să fii interesat de oameni cu identități de gen diverse”, scrie FoxNews.

Fundația Bill & Melinda Gates donează milioane anual unei organizații neguvernamentale care susține că copiii se nasc "ființe sexuale" și că ar trebui să învețe despre prostituție („munca sexuală comercială”) chiar daca au vârsta sub 10 ani.

International Planned Parenthood Federation (IPPF) exercită o influență semnificativă asupra educației sexuale la nivel mondial. ONG-ul cuprinde 120 de organizații independente în peste 146 de țări și a primit – inclusiv rețeaua sa europeană – peste 80 de milioane de dolari de la Gates. Alți donatori importanți au inclus Organizația Mondială a Sănătății. 

Un set de instrumente lansat în 2017 a arătat o perspectivă asupra modului în care ONG-ul predă educația sexuală copiilor din întreaga lume. 

„Activitatea sexuală poate face parte din diferite tipuri de relații, inclusiv întâlnirile, căsătoria sau munca sexuală plătită, printre altele”, a spus IPPF despre copiii sub 10 ani, lucru care a fost semnalat pentru prima dată de Nicole Solas de la Independent Women’s Forum. 

Copiilor sub 10 ani ar trebui, de asemenea, să li se spună „Pe măsură ce cresc, s-ar putea să începi să fii interesat de oameni cu identități de gen diverse”, se spune în setul de instrumente. 

Copiii sub 10 ani ar trebui să fie învățați că „Sexualitatea face parte din tine din momentul în care te naști. Sexualitatea ta se dezvoltă și se schimbă de-a lungul vieții”. 

„Pozitivitatea sexuală recunoaște că ființele umane, inclusiv adolescenții și tinerii, sunt ființe sexuale autonome”. 

Educatorii sexuali, conform ONG-ului, ar trebui să aibă o „înțelegere a tinerilor ca ființe sexuale ”.

„[Toți oamenii sunt ființe sexuale cu drepturi sexuale, indiferent de vârsta lor”, a spus ONG-ul. 

A continuat spunând că „Drepturile sexuale includ… dreptul de a spune da sau nu sexului; dreptul de a exprima sexualitatea , inclusiv dreptul de a căuta plăcerea; dreptul de a se bucura de autonomie corporală…”

În ciuda faptului că IPPF consideră "copii" pe toți cei sub vârsta de 18 ani, în conformitate cu Convenția ONU a Drepturilor Copilului , setul de instrumente a exclus cântărirea vârstei aproximative a capacității copilului de a consimți cu un adult. 

Acesta a afirmat: „Asociațiile membre sunt încurajate să folosească dovezile existente pentru a evalua cei mai buni parametri de vârstă pentru contextul lor local”.

Curriculum- ul spunea că copiii sub 10 ani ar trebui să fie conștienți de o regulă generală conform căreia „Nimeni nu te poate atinge dacă nu vrei”.

„În timpul copilăriei, copiii ar trebui să învețe despre convențiile sociale de bază ale intimității, nudității și respectului față de ceilalți în relații, astfel încât să poată identifica situațiile în care dreptul lor la siguranță este încălcat.

Gates a donat organizației cu ani înainte și după publicarea raportului din 2017. Fundația nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii despre susținerea mesajelor din trusa de instrumente de educație sexuală a IPPF. 

Organizația IPPF a fost creată inițial de un eugenist și fondatorul inițial al  Planned Parenthood, Margaret Sanger, în anii 1950.

Alte stiri din Externe

Ultima oră