Andrew Tate îi oferă lui Elon Musk un antrenament de kickbox înainte de „meciul” împotriva lui Zuckerberg: „Nu vei pierde”

27 Iun 2023
Andrew Tate îi oferă lui Elon Musk un antrenament de kickbox înainte de „meciul” împotriva lui Zuckerberg: „Nu vei pierde”

Influencerul Andrew Tate, care este acuzat de viol în România, s-a oferit joi să-i dea lui Elon Musk câteva indicații pentru viitorul meci al miliardarilor împotriva lui Mark Zuckerberg, scrie NewYorkPost.

Tate – care a câștigat două titluri de campion la kickboxing la categoria grea ușoară în anii înainte de a fi acuzat de operarea unei afaceri de trafic sexual – se pare că și-a oferit tutela pentru o oportunitate de a se răzbuna pe fondatorul Facebook.

„Meta m-a interzis peste tot pentru că am spus adevărul despre vaccinuri. Dar acum putem restabili onoarea cu o lovitură împotriva liderului clanurilor inamice”, a scris Tate pe Twitter.

„Te voi antrena @elonmusk. Nu vei pierde.”

Tate, un influencer al rețelelor sociale care vorbește deschis despre părerile lui misogine a fost eliminat de pe platformele Meta în august din cauza încălcării politicilor privind organizațiile periculoase.

CEO-ul Twitter l-a provocat pe Zuckerberg – care a câștigat recent primul său  turneu de jiu-jitsu brazilian de amatori – la un „cage fight”, după ce Instagram, deținut de Meta, a raportat că are planuri de a construi o platformă de socializare care să rivalizeze cu Twitter.

Zuckerberg a folosit propria sa platformă Instagram pentru a accepta provocarea lui Musk, răspunzând: „Trimite-mi locația”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră