„Trimite-mi adresa”: Elon Musk se va lupta pe ring cu Mark Zuckerberg

22 Iun 2023
„Trimite-mi adresa”: Elon Musk se va lupta pe ring cu Mark Zuckerberg

Doi dintre cei mai importanți miliardari din lume din sfera tehnologiei - Elon Musk și Mark Zuckerberg - au convenit să se lupte într-un meci pe ring ("cage fight"), scrie Politico

Elon Musk, antreprenor miliardar și proprietar de Twitter, se va lupta cu Mark Zuckerberg pe un ring MMA – iar șeful Facebook spune ca este pregătit pentru asta.

Musk a început disputa miercuri ironizând compania Meta a lui Zuckerberg care încearcă să lanseze un concurent de micro-blogging pe Twitter.

„Sunt sigur că Pământul abia așteaptă să fie exclusiv sub controlul lui Zuck, fără alte opțiuni”, a spus Musk . „Cel puțin va fi „sănătos”.

„Sunt pregătit pentru un meci în ring dacă și el este lol”, a mai scris apoi Musk pe Twitter.

Zuckerberg a răspuns pe Instagram (care este deținut de Meta) cu o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, subtitrând: „Trimite-mi locația”.

„Dacă acest lucru este adevărat, o voi face”, a scris Musk pe Twitter ca răspuns la o captură a story-ului lui Zuckerberg pe Instagram. Mai târziu, el a postat pe Twitter „Vegas Octagon”, referindu-se la un loc folosit pentru luptele din Ultimate Fighting Championship.

Întrebat dacă schimbul a fost serios, un purtător de cuvânt al Meta a spus pentru Verge : „Povestea vorbește de la sine”.

Musk se laudă cu o "tehnică personală" de luptă numită „Morsa”

Musk, care împlinește 52 de ani la sfârșitul acestei luni, a postat de asemenea pe Twitter: „Am această mișcare grozavă pe care o numesc „The Walrus” (Morsa) în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”, scrie BBC

„Aproape că nu mă antrenez niciodată, cu excepția faptului că îmi iau copiii în brațe și îi arunc în aer”, a mai postat el pe Twitter

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în arte marțiale mixte (MMA) și a câștigat recent turnee de jiu-jitsu.

Schimburile au devenit virale, utilizatorii rețelelor de socializare dezbătând cine va câștiga lupta, în timp ce alții au postat meme, inclusiv afișe simulate care promovau lupta.

La începutul acestei luni, Meta a arătat planurile personalului pentru o rețea socială bazată pe text, concepută să concureze cu Twitter, au declarat surse pentru BBC.

Aceasta ar putea permite utilizatorilor să urmărească conturile pe care le urmăresc deja pe Instagram și ar putea permite companiei să aducă adepți de pe platforme descentralizate precum Mastodon.

Un purtător de cuvânt al Meta a confirmat pentru BBC că platforma este în dezvoltare.

Rețeaua bazată pe text - care  se numeste deocamdata P92 - s-ar putea dovedi a fi un rival mai mare pentru Twitter-ul lui Elon Musk decât sunt BlueSky sau Mastodon.

Alte stiri din Externe

Ultima oră