Trenul liberal fără cal

18 Feb 1994
Trenul liberal fără cal
Murgul PL ’93, unul dintre superbele exemplare ale hergheliei dlui Dinu Patriciu, se pare, prea înalţi cititori ai "Jurnalului Naţional”, că a rămas undeva, pe la marginea câmpiei liberale strângând bine din dinţi zăbala singurătăţii.

Şi spun toate acestea stimaţi alegători liberali, pe bază de documente, mai bine zis este vorba de o declaraţie semnată de lideri ai Partidului Alianţa Civică, Partidului Naţional Liberal – CD, Partidului Naţional Liberal şi de membri ai grupului pentru unificarea liberalilor din PL ’93. Declaraţia se arată a fi un frâu pentru Partidul Liberal ’93 dacă ne aplecăm niţel asupra ei: "Partidele menţionate îşi arată disponibilitatea pentru: stabilirea unor structuri de cooperare între cele trei partide semnatare menite a constitui o alternativă liberală reprezentativă în cadrul Opoziţiei şi identificarea soluţiilor de revenire a PNL-ului în rândurile Convenţiei”. Sau poate un bici pentru ultima turnantă: "PAC, PNL-CD, PNL iau act de declaraţia Consiliului Naţional al PL ’93 privind inactualitatea dialogului pe tema unităţii de acţiune a mişcării liberale şi, în consecinţă, constată sistarea convorbirilor cu acest partid.

Aşadar, din acest moment, neînşăuatului PL ’93 nu-i rămâne decât să pască pe ici, pe colo câte un liberal rătăcit, să mai bea din când în când câte o găleată de apă din jgheabul Convenţiei Democratice, iar la primăvară poate să se culce în otava partidului condus de dl Petre Roman. Bună dimineaţa liberali, în orice partid vă aflaţi!

 

 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră