Blestemaților!

16 Noi 2015 | scris de Marian Nazat
Blestemaților!

Niște descreierați înveștmântați în cuie și trotil au spulberat sute de nevinovați în numele lui Allah. Și-al războiului sfânt în care dintele cere mereu dinte. Sângele vărsat prin Siria, Irak, Libia și Egipt ani de-a rândul se răzbună acum. Americanii, englezii, germanii, francezii și rușii, stăpânii planetari adică, ar fi trebuit să știe că musulmanii uciși la ei acasă sub pretextul libertății și al democrației nu-i vor uita în veci pe cotropitori.

Imperialismul agresiv a aruncat lumea în haos, goana turbată după bogățiile altora, însă, la noi, mestecătorii de vorbe din studiourile televiziunilor tac. S-ar pune rău cu marile puteri mondiale dacă ar scoate la iveală cauzele terorismului de azi. Așa că se discută numai despre efecte, cu emoție și fără luciditate. Se fac calcule politice, iar și iar, în loc să se asculte glasul rațiunii. Țările îndoliate pregătesc deja represaliile, cadavrele învechite vor fi înlocuite cu altele proaspete, spirala violenței nu se va sfârși niciodată.


Islamiștii s-au înfipt solid în solul primitor al Europei, chemați insistent de inconștienta Merkel. Deficitul demografic din Germania impunea forță de muncă de aiurea. Și atât așteptau talibanii cu turban, un semn le-a fost suficient să plece în valuri către țintă. Migratorii - kamikaze își împlinesc astfel visul și datoria față de Profet. Cum o dormi nemțoaica ? mă întreb de câteva zile.


Dar Hollande?, fiindcă bombardierele ce-au azvârlit în aer părți din Siria și-au luat zborul cu avizul său. Moarte pentru moarte! strigă supraviețuitorii arabi. Urletele lor s-au amestecat cu cele ale europenilor. Moarte pentru moarte! se aude în toate limbile pământului. Omul a devenit vânatul omului, siguranța cetățeanului nu mai există. Ne-am întors în comuna primitivă, doar că praful de pușcă a înlocuit ghioga. Suntem iarăși triburi care se căsăpesc între ele pentru chipuri de lut.


Singurii care rânjesc satisfăcuți sunt yankeii, planul de răzbunare, de răvășire a semințiilor le-a reușit deplin. Adesea, America îmi pare un psihopat obsedat să-și terorizeze vecinii și rudele, tot ce-l înconjoară. Să le submineze sănătatea și liniștea, încrederea în sine și speranța, și apoi să-i domine prin frica instaurată cu genialitate schizoidă. După ce s-a asigurat că adversarul comunist a pierit definitiv, a pornit pe dâra de petrol și nu s-a oprit până ce egiptenii n-au declanșat războiul contra egiptenilor, irakienii contra irakienilor, libienii contra libienilor... Misiune îndeplinită! Și fuga de la fața locului, întotdeauna fuga de la fața locului, ca modus operandi!


Omenirea va cunoaște o oarecare stabilitate în clipa în care va pricepe că americanii trebuie izgoniți din fiecare teritoriu străin controlat prin scuturi militare și multinaționale și izolați în vatra lor strămoșească. Aidoma și germanii, și francezii, și englezii, și rușii, blestemați să fiți cu toții în numele inocenților uciși orișiunde din vina voastră!


Altminteri, sămânța războiului va rodi suferință și nedreptate, moarte! O revoluție internațională, ca salvare globală, sau o perpetuă vinere neagră. Alegeți, viitoarelor victime!

MARIAN NAZAT

Alte stiri din Editorial

Ultima oră