La Târgul de Turism al României, prezentare specială dedicată Republicii Moldova și inaugurării rutei transfrontaliere Ștefan cel Mare

21 Feb 2019 | scris de M.C.
La Târgul de Turism al României, prezentare specială dedicată Republicii Moldova și inaugurării rutei transfrontaliere Ștefan cel Mare

Peste 330 de companii din 15 ţări îşi vor prezenta ofertele la cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României, care începe joi. Evenimentul are loc la Complexul Expoziţional Romexpo din capitală, până la 24 februarie.

Cei interesaţi pot achiziţiona pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc. Pot fi găsite şi oferte pentru petrecerea sărbătorilor de Paşte sau a concediului de 1 Mai, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice, din ce în ce mai vizitate de români.

Biletul de intrare este de 20 de lei. Programul de vizitare este între orele 10:00 şi 18:00 iar pe 24 februarie între orele 10:00 şi 16:00. 

Republica Moldova este prezentă în perioada 21-24 februarie 2019 la Târgul de Turism al României, unde reprezentanții acesteia îi invită pe vizitatori să îi descopere frumusețile, dar și detaliile primei rute transfrontaliere - Ruta Voievodului Ștefan Cel Mare și Sfânt.

Aceasta va străbate mai multe domenii viniviticole și localități din ambele state.

În ultimii ani s-a înregistrat o creștere a numărului de turiști străini care vizitează Republica Moldova, țară aleasă în 2018 de către National Geographic, Lonely Planet și New York Post drept una dintre cele 10 destinații de top la nivel mondial.

La această ediție a TTR 2019 Republica Moldova va fi reprezentată de agențiile Corina Travel, Tatra Bis, Winetours și Go Adventure, iar vizitatorii sunt invitați de către cramele Asconi, Purcari, Mileștii Mici, Castel Mimi și Cricova la degustări de vin, zilnic, la orele 13:00, 14:30 și 16:00.

De asemenea, la standul Moldovei, din Pavilionul B1, STAND 30, vor putea fi efectuate tururi virtuale de 360 de grade la diverse destinații, dar și prezentări ale unor evenimente autentice.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră