(VIDEO) Ați crede că o simplă BANANĂ vă poate UCIDE? Mare atenție la ce mâncați, mai ales la FRUCTELE EXOTICE. Mare atenție!

19 Iun 2015
(VIDEO) Ați crede că o simplă BANANĂ vă poate UCIDE? Mare atenție la ce mâncați, mai ales la FRUCTELE EXOTICE. Mare atenție!
Dacă cineva v-ar spune că vreo rudă de-a sa a murit de la o simplă banană, probabil ați crede că delirează sau exagerează. Caz în care ați foarte aproape de adevăr, pentru că nu se cunosc cazuri de acest fel. Dar, dacă banana mai conține și altceva decât miezul alb și delicios, posibil ca situația să fie alta.

Dacă până acum ați luat bananele fără să vă uitați la ele sau să le studiați atent, s-ar putea să vă schimbați obiceiurile. Nu credeți? Probabil acum spuneți - Ce vrăjeală, o fi vreo prostie. Urmăriți imaginile. După ce o să vedeți ce-au văzut și alți cinci milioane de oameni, o să ziceți la fel: "De azi o să mănânc bananele acolo, în magazin, cu o făclie lângă mine și antidotul în buzunar".

Cel mai recent astfel de caz este al unui bărbat care a fost mușcat de un păianjen aflat în punga cu banane pe care o cumpărase, veninul păinajenului provocându-i o erecție de patru ore, fiind nevoie de intervenția medicilor pentru oprirea fluxului de sânge către aparatul masculin și presupus reproductiv al bărbatului. Nu, nu e o glumă.

Mare atenție ce mâncați! Mai ales la fructele exotice. Mare atenție!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră