(VIDEO) Ai venit din piață și crezi că vânzătoarea te-a furat la cântar? Probabil ai dreptate. Iată cum se face

20 Iun 2015
(VIDEO) Ai venit din piață și crezi că vânzătoarea te-a furat la cântar? Probabil ai dreptate. Iată cum se face
Circulă zilele acestea un vidoclip cu milițieni care adună de pe trotouar tot delul de mici comercianți fără autorizație. De la babe care vând pătrunjel, mărar sau țigări de contrabandă, la țărani autentici care n-au bani să-și ia o tarabă în piață din cauza "mafiei tarabelor". Evident, nu ne-am mira să existe și așa ceva. Și pentru că puține ne mai miră, vrem să vedeți și dumneavoastră cum sunteți furați la cântar, chiar în piață, nu de către chinezi, mongolezi sau indieni, ci chiar de românașii noștri.

Ce vreți, un kilogram de cartofi? Foarte bine, o să primiți nouă sute de grame. Vi se pare prea ușoară plasa cu cireșe? Probabil pentru că e. Și așa mai departe. Singurul mod de a pleca din piață liniștit că aveți gramajul corect în pungă e să rugați alt comerciant să vă cântărească produsul sau să aveți un cântar portabil la dumneavoastră. Altfel, mai mult ca sigur veți fi furați de săracii oameni care fac și ei un ban și apoi vine poliția și-i bagă la pușcărie.

Atenție la cumpărături și weekend plăcut!

 
(VIDEO) Ai venit din piață și crezi că vânzătoarea te-a furat la cântar? Probabil ai dreptate. Iată cum se face. Atenție la punga atârnată de cântar.

Posted by OMG News on Saturday, June 20, 2015

Alte stiri din Bizar

Ultima oră