Gestul INCREDIBIL al unei femei, după o ceartă cu soțul său. Reacția și mai incredibilă a bărbatului. Cine ar face așa ceva?

18 Iun 2015
Gestul INCREDIBIL al unei femei, după o ceartă cu soțul său. Reacția și mai incredibilă a bărbatului. Cine ar face așa ceva?
Gestul unui bărbat a stupefiat pur și simplu opinia publică. Cuplul se certa în plină stradă, femeia cu copilul în brațe, el cu plasele de mâncare în mâini.

Potrivit martorilor, la un moment dat, femeia a început să urle și să-l facă în toate felurile pe soțul său. Bărbatul a lăsat sacoșele jos și i-a aplicat femeii o palmă, probabil crezând că așa va stinge conflictul.

A crezut greșit, pentru că în momentul următor, femeia a lăsat copilul de șapte luni din brațe și s-a aruncat într-o fântână din apropiere.

Trecătorii au înghețat, stupefiați de ce le-a fost dat să vadă, însă bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri și A SĂRIT ȘI EL în fântână, dornic să-și salveze nevasta. Trecătorii s-au adunat în jurul fântânii, strigând unul la altul să aducă cineva o frânghie, ceva să-i scoată pe cei doi.

Unii au chemat pompierii, alții au fugit să caute funii. În cele din urmă, salvatorii au putut s-o recupereze pe femeie la timp, dar bărbatului n-au mai avut ce să-i facă, acesta murind înecat, încercând să-și salveze nevasta.

Autoritățile din Sri Lanka au luat-o pe femeie direct din spital și, potrivit cotidianului local dailymirror.lk, poliția se gândește să o acuze pe femeie de omor prin imprudență.

Întrebată la ce s-a gândit în momentul în care a luat decizia să se arunce în fântână, femeia a spus că nu știe și că a vrut doar să=i dea o lecție soțului pentru că a pălmuit-o, crezând că fântâna nu e chiar așa adâncă. 

Copilul a rămas orfan de tată, femeia văduvă. Pentru o palmă.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră