Chiar este o FANTOMĂ? CIUDATA apariție din secția pentru copii a unui spital (FOTO)

15 Iun 2015
Chiar este o FANTOMĂ? CIUDATA apariție din secția pentru copii a unui spital (FOTO)
Când ai o iubită geloasă și lucrezi de noapte, e musai să probezi că-ți vezi de treabă, cuminte, la locul de muncă...
Cu gândurile acestea în cap, un tânăr i-a trimis prietenei sale o imagine a unui culoar a spitalului în care muncește, fără să creadă că instantaneul va surprinde ceva mai mult decât realitatea.

"Prietena mea mi-a cerut să-i demonstrez că sunt la muncă și m-am gândit că cea mai bună dovadă ari fi să-i trimit o fotografie în timp ce mă îndreptam spre biroul meu. Se pare că am surprins ceva mai mult, o fantomă - ce se afla în acel moment pe coridor. Sunt sceptic de felul meu, nu am crezut niciodată că fantomele există cu adevărat. Colegii mei sunt destul de înfricoșați de eveniment, mai ales că din când în când pe se aud pași pe culoar.
Am postat imaginea pe Facebook și am devenit celebru în toată lumea. Am fost abordat chiar și de câțiva investigatori ai fenomenelor paranormale, care verificat înainte dacă fotografia este trucată", a declarat tânărul jurnaliștilor britanici.

Destui utilizatori de Facebook spun că fotografia ar fi prelucrată în Photoshop, alții spun că a fost realizată utilizând aplicația Ghost Capture, care permite plasarea unor imagini predefinite, selectându-se din mai multe tipuri de fantome desigur, înainte de a face fotografia. 





Alte stiri din Bizar

Ultima oră