Cei mai BIZARI oameni din lume. Șapte tipi despre care puteai jura că nu există...

09 Iul 2015
Cei mai BIZARI  oameni din lume. Șapte tipi despre care puteai jura că nu există...
Publicația online buzzscops.com face „recensământul” persoanelor care...ai jura că nu există.

Cel mai gras, mai înalt sau mai scund oameni din lume sunt exemple extreme desprer care până nu le vezi, nu crezi.

Știați că, de exemplu peste doi metri și jumătate măsoară cel mai înalt om din lume? Este Turc și are nu mai puțin de 2,52.

Vreți alte exemple pentru cei mai BIZARI oameni din lume? Ce ați zice de un bărbat care, înainte de operația de micșorare a stomacului cântărea nu mai puțin de 511 kg? Sau de un tip păros.

Cât de păros? Cel mai păros. Cu păr pe aproximativ 96% din suprafața corpului. Nu, nu îl cheamă Harry.

Doamnelor și domnilor, vă prezentăm cei mai BIZARI oameni din lume, despre care puteai să juri că nu există.

Cel mai înalt om din lume: 2,53m
Cel mai înalt om din lume este Sultan Kosen din Turcia. Probabil că l-ați văzut invitat în emisiunea lui Măruță, ca invitat. Măsoară conform Cărții Recordurilor nu mai puțin de 8ft3, adică 2.53metri.

Cel mai inalt om din lume

Cel mai gras om din lume: 511kg
Patirck Deuel a fost la un momnent dat considerat cel mai greu om care a a trăit pe Pământ. Înainte de operație, în 2005, cântărea nu mai puțin de 511 kg. La acel moment nu ieșise pe ușa apartamentului de șapte ani.

Cel mai gras om din lume

Omul cu cele mai multe piercing-uri:453
Rolf Bucholz din Germania, în vârstă de 53 de ani, are nu mai puțin de 453 de piercing-uri, peste tot corpul. A intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu doi ani. De intrat nu a mai intrat în Dubai, unde a fost oprit pe aeroport și acuzat de Magie Neagră.

Omul cu cele mai multe piercing-uri

Cel mai scund om din lume: 54.6cm
Un nepalez de 72 de ani din Reemkholi măsoară 54.6cm și este cel mai mic om din lume conform Guiness Book of Records.În ciuda vârstei înaintate, el pretinde că nu a luat niciodată un medicament și nu a trecut vreodată pragul unui cabinet medical.

Cel mai mic om din lume

Cel mai murdar om
Ei bine, da, există. În vârstă de 80 de ani, iranianul din provincia Fars nu a mai făcut baie...ăn ultimii 60. Se pare că în tinerețe, în urma unui șoc a decis să ducă o viață izolată. Tot de atunci nu se mai spală și crede că se va îmbolnăvi dacă este atins de apă.

Cel mai murdar om din lume

Cele mai mari mâini
Kaleem, un băiețel de opt ani, a fost dat afară din școală din cauza mâinilor sale gigantice. Acestea cântăresc fiecare opt kilograme și au o lungime de 33cm, măsurate de la baza pălmii la vârful degetului mijlociu.

Cele mai mari maini din lume

Cel mai păros om din lume
În fine, chinezul Yu Zhenhuan deține recordul Guiness de cel mai păros om din lume. Conform Guiness Book, el are păr pe 96% din suprafața corpului. Își câștigă existența cântând prin baruri.

Cel mai paros om din lume

Citește mai multe articole din BIZAR
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră