A murit în chinuri groaznice după ce chelnerul i-a pus în pahar detergent de vase în loc de vin

16 Iun 2015
A murit în chinuri groaznice după ce chelnerul i-a pus în pahar detergent de vase în loc de vin
Te duci la restaurant sa bei un pahar de vin si ajungi sa iti dai ultima suflare pe patul de spital, in chinuri groaznice, doar pentru ca un chelner tembel ti-a pus in pahar detergent de vase în loc de vin alb.

O greșeală onestă, pretinde chelnerul, care spune că nu el este de vină pentru situația creată, pentru că detergentul de vase se afla în frigider, într-o sticlă de vin, iar culoarea lichidului era identică cu a vinului.

Andres Lorente, un bărbat de 50 ani, a murit dupa ce a suferit arsuri interne fatale, după ce fost servit cu un pahar de detergent pentru spălat vase. Incidentul a avut loc duminica, într-un restaurant din orașul Benicarlo, Castellon.

Ziarul local El Periodico Mediterraneo publică un amplu material despre incident, în care martorii spun că Lorente a simțit o senzație de arsură după ce a băut câteva guri din substanța otrăvitoare.

Martorii au spus că a bărbatul a băut apă după aceea, factor care ar fi contribuit la efectul coroziv al fluidului de curățare aflat în corpul său.

Bărbatul s-ar fi prăbuțit urlând de durere, o ambulanță a fost chemată, iar paramedicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat care leșinase de durere. El a fost dus la spital, unde a murit. 

Jose Antonio Martin, directorul departamentului de Gastroenterologie de la Castellon General Hospital, a declarat că ingerarea chiar și a unei cantități mici de astfel de lichid concentrat poate fi letală.

"Substanța începe arderea imediat. Arde tot, esofac, stomac, intestine, tot. Gândiți-vă că dizolvă aproape instant grăsimea aceea uscată de pe farfurii. Ce-ar putea să facă unui țesut moale?", a declarat medicul.

O autopsie urmează să aibă loc. Proprietarul cafenelei și chelnerul a fost arestat pentru omor prin imprudenta, insa au fost eliberati pe cautiune. Andres Lorente era tatal a doi copii.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră