Un papagal a reușit să plaseze o comandă pe Amazon (VIDEO)

21 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un papagal a reușit să plaseze o comandă pe Amazon (VIDEO)

Stăpâna unui papagal s-a trezit la uşă cu mai multe cutii de cadouri despre care nu-şi amintea să le fi comandat pe site-ul Amazon. L-a bănuit pe soţul ei, dar în final şi-a dat seama că vinovatul pentru cumpărăturile de 11 euro este nimeni altul decât papagalul său vorbitor, Buddy, în vârstă de 5 ani.

Pasărea a imitat vocea stăpânei sale pentru a activa un dispozitiv electronic și pentru face cumpărături pe internet.

 

 

"Nu îmi venea să cred atunci când am înțeles că Buddy a plasat o comandă pe Amazon. Avem acel dispozitiv electronic de patru luni și l-am folosit doar pentru a asculta muzică sau pentru a alcătui liste cu activitățile pe care le aveam de făcut, dar nu am comandat niciodată online prin intermediul lui", a spus Corienne Pretorius, din Londra, stăpâna papagalului, conform agerpres.ro.

După acel incident, Buddy a fost filmat de stăpâna lui. Imaginile îl arată pe papagal în timp ce activează dispozitivul Amazon strigând "Alexa", asistentul vocal al companiei Amazon, înainte de a adăuga: "Oh, hmmm, rămâi conectată online, Alexa!".

Papagalul nu numai că face comenzi pe internet, dar imită şi pisica, înjură în limba afrikaans și spune "Noapte bună" membrilor familiei când merg la culcare.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră