Lider al studenților: Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum

17 Mar 2017 | scris de Cristi Semeghin
Lider al studenților: Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum

Ei, nimic nou sub soare, doar că astrul apare mai rar în această primăvară, iar mama proștilor e gravidă mereu...

Andrei Nicolae Popa, lliderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, a dat peste cutia cu vorbe și-a vărsat-o direct pe contul său de Facebook, unde oricine poate citi cu voie bună în suflete faptul  cum "telefeii" (TFL - Tineri Frumoși și Liberi = tefelei N.R.) sunt îndemnați să aibă grijă ca nu cumva la referendumul pe tema definiției constituționale a familiei să participe și părinții și bunicii, mai slabi la minte în viziunea domniei sale.

"Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrari (sic!) în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF", a scris Andrei Nicolae Popa pe pagina de facebook, conform dcnews.ro.

După ce citești o asemenea declarație, nu-ți bântuie prin cap altă idee decât că cel care a formulat-o are perfectă dreptate, dar doar în ceea ce-l privește, referitor la părinții și bunicii domniei-sale...  Pentru Andrei Nicolae Popa, informarea cu claritate a cetățeanului, liberul arbitru par a fi niște chestii democratice perimate, iar stalinistul dicton "cine nu-i cu noi, e împotriva noastă" e o condiție suficientă pentru a progresa.

Iar despre perspectivele schimbării clasei politice în România, nu putem spune altceva decât că sunt năucitoare, privind la Andrei Nicolae Popa, aproape de a fi un produs al școlii de științe politice din România, pentru că prin actuala mai găsești și oameni care au bun simț,  

În concluzie, îi putem recomanda domnului Andrei Nicolae Popa să evită să pună în planurile sale de viitor să devină părinte, nu de alta, dar urmașii săi vor avea tot dreptul să-l declare mai slab la mine, poate, pe bună dreptate!

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră