Ronaldo revine la antrenamentele echipei Real Madrid

14 Feb 2017 | scris de Radu Popescu
Ronaldo revine la antrenamentele echipei Real Madrid

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo s-a antrenat în mod normal marți, alături de coechipierii săi de la Real Madrid, după ce a lipsit de la ședința de pregătire de luni, și ar putea fi apt de joc pentru partida cu SSC Napoli, din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, programată miercuri seara,scrie agerpres.ro.

Cvadruplul câștigător al Balonului de Aur a fost prezent pe terenul centrului de pregătire al lui Real, din cartierul madrilen Valdebebas și, în primul sfert de oră al antrenamentului, deschis presei, starul lusitan a participat fără probleme aparente la exercițiile de încălzire, sub îndrumarea antrenorului francez Zinedine Zidane, au constatat ziariștii AFP.

Potrivit cotidianului sportiv spaniol AS, Ronaldo a suferit o leziune la nivelul gambei drepte, în cursul meciului de campionat cu Osasuna, câștigat cu 3-1 de madrileni.

Dacă va juca miercuri, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor va avea ocazia să se apropie de bariera de 100 de goluri în cea mai importantă competiției continentală intercluburi, în care a înscris până acum 96 de goluri (unul dintre ele în tur preliminar). 

Galezul Gareth Bale s-a antrenat la rândul său în mod normal luni, iar antrenorul Zinedine Zidane urmează să se decidă dacă își va asuma riscul de a-l include în lotul pentru meciul cu Napoli, după o absență de aproape trei luni, din cauza unei accidentări la o gleznă.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră