Ce au în comun Ariana Grade, Tom Cruise, Meg Ryan, Cristiano Ronaldo, Nicole Kidman?!

27 Dec 2016 | scris de Magda Marincovici
Ce au în comun Ariana Grade, Tom Cruise, Meg Ryan, Cristiano Ronaldo, Nicole Kidman?!

Aleasă artista anului 2016, în cadrul American Music Awards, Ariana Grande a făcut o schimbare la faţă evidentă, chiar dacă are numai 23 de ani. O faţă care pe unii chiar i-a pus în situaţie de a o recunoaşte cu dificultate.
Tom Cruise este considerat unul dintre cei mai sexy actori ai generaţiei lui. El s-a făcut remarcat la BAFTA Awards la Londra. Cum? Tot cu o faţă nouă, pe care ar fi fost foarte dificil să o camufleze. Deoarece părea exagerat de gonflată, mai ales când surâdea. Fără îndoială, Cruise a beneficiat de ceva injecţii cu botox, care au fost îndelung comentate pe reţelele de socializare şi nu tocmai măgulitor.
Meg Ryan a fost stălucitoare pe covorul roşu la Tony Awards 2016. Nici un rid, tenul luminos, surâsul îngheţat... Actriţa americană pare că întinereşte de la o apariţie la alta şi că are un aliat în chirurgia estetică.
Cristiano Ronaldo este renumit pentru grija pe care o are la felul cum arată pe teren şi mai cu seama în afara lui. Şi-a pus la punct dantura, şi-a modelat nasul... iar acum celebrul portughez a devenit prieten cu botoxul pe care-l foloseşte, în mod periodic, pentru a etala un ten cât mai întins.
Nicole Kidman este o campioană a bisturiului chirurgului estetic. Cu ocazia avant premierei la pelicula Leul, din 11 noiembrie, celebra blondă a impresionat pe covorul roşu cu decolteul şi obrazul mai tinere ca niciodată!

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră