Ronaldo,apreciat de el însuşi. Cu un Bugatti Veyron

15 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Ronaldo,apreciat de el însuşi. Cu un Bugatti Veyron

Bucuros de performanţele pe care le-au obtinut echipele la care a jucat în acest sezon-Real Madrid şi naţionala Portugaliei- Cristiano Ronaldo şi-a oferit un cadou:un Bugatti Veyron.

"Animalul a sosit!", a scris Ronaldo sub fotografia în care prezintă noua lui super-mașină, în valoare de 2,5 milioane dolari (2,25 milioane euro), conform site-ului depor.com, care precizează că automobilul ajunge de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde și poate atinge o viteză maximă de 400 km/h.
Costurile de întreținere sunt, însă, pe măsura performanțelor, constructorul recomandând efectuarea de revizii anuale, iar numai pentru un schimb de pneuri proprietarul ajunge să plătească până la 120.000 de dolari, adaugă sursa citată.


Noul venit va sta la loc de cinste în garajul lui Cristiano Ronaldo, alături de celelalte automobile de lux ale starului lusitan, între care un Range Rover Sport SVR, două Ferrari (599 GTB și 599 GTO) un Porsche 911 Turbo S, un Mercedes-AMG 63 S Coupé, un Rolls-Royce Ghost, un McLaren MP4-12C HS și un Lamborghini Aventador, notează la rândul său motorpasion.com.
Cristiano Ronaldo își petrece în prezent vacanța la Ibiza, pe un yacht de lux, a cărui închiriere se ridică la 90.000 de euro pe săptămână, după cum dezvăluie presa spaniolă.

Alte stiri din Sport

Ultima oră