UPDATE. Un avion TAROM a ieşit de pe pistă pe Aeroportul Chişinău (VIDEO)

04 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Un avion TAROM a ieşit de pe pistă pe Aeroportul Chişinău (VIDEO)

Un avion al companiei TAROM a ieşit de pe pistă, duminica, pe Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC), relateaza deschide.md. Niciunul dintre cei 39 de pasageri nu a fost rănit, însă toți cei aflati la bord s-au speriat. Conform TAROM, aeronava a avut niste deplasari anormale.

Incidentul s-a produs dupa ce aeronava a aterizat pe AIC. Până la clarificarea tuturor circumstaneţelor, aterizările şi decolările altor aeronave sunt deocamdată blocate pe aeroportul din Chisinau. Unele aeronave au fost directionate catre Aeroportul din Iasi.

Incidentul a fost confirmat de Serviciul de Presă al Aeroportului, conform unimedia.info. Cazul se investighează, motivele pentru care avionul a ieșit de pe pistă nefiind cunoscute inca.

"În procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute aeronava a avut niște deplasări anormale, echipajul depunând eforturi să redreseze aeronava care a ieșit ușor din pistă. La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcați în siguranță, nimeni nu a fost rănit", anunta TAROM.

Aeronava va fi supusă unor verificări tehnice pe aeroportul din Chișinău.

 

 

Din imaginile postate de Privesc.eu, se vede cum pasagerii au fost nevoiți să coboare din avion direct pe gazonul de pe pistă. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră