O comună din Mureș, lovită de tornadă. Peste 40 de case au suferit stricăciuni

19 Iun 2016 | scris de Cristi Ionescu
O comună din Mureș, lovită de tornadă. Peste 40 de case au suferit stricăciuni

Peste 40 de case din comuna mureșeană Cuci au fost afectate sau au rămas fără acoperișuri în urma unei furtuni violente pe care localnicii o descriu ca fiind o tornadă, a declarat șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Horea" al județului Mureș, colonel Dorin Oltean.

"La Cuci, sunt cel puțin 40 de case afectate. Acoperișurile au fost afectate de o vijelie, unii spun o tornadă — acestea sunt informațiile de acolo, unde este grupul operativ. Acum plouă cu găleata și s-ar putea să fie mult mai multe case afectate. Informațiile sunt certe, iar până acum nu am mai întâlnit un asemenea fenomen meteo", a spus Oltean.

Șeful ISU Mureș a mai arătat că, din cauza furtunii, în zona Vătava, spre Râpa de Jos, calea ferată între Deda și Bistrița este blocată de copacii doborâți de vânt, care au căzut peste firele de electricitate și că se așteaptă intervenția unei echipe specializate.

O fetiță în vârstă de 2 ani a murit, duminică seara, la Brâncovenești, strivită în mașină de un copac doborât de furtuna violentă.

_____________

Citeşte şi:

SCENĂ INCREDIBILĂ la Euro 2016! Ce se întâmplă când sute de fani irlandezi întâlnesc pe stradă o franţuzoiacă sexy (VIDEO)

50 de grade Celsius la nivelul asfaltului. Șefa ANM, despre ce se va întâmpla cu vremea în zilele următoare

Jurnalist din Marea Britanie, mesaj către români: Vă rog, salvați-i pe britanici!

Reacția antrenorului Albaniei, imediat după victoria în fața României

Cei mai agresivi suporteri la fotbal, în funcţie de ţară. România, pe un loc surprinzător

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră