Surprize pentru turiştii de pe litoralul Mării Negre: haine de firmă, direct din sacoşa de rafie

04 Aug 2015
Surprize pentru turiştii de pe litoralul Mării Negre: haine de firmă,  direct din sacoşa de rafie
Comerţul ambulant de la malul Mării Negre nu încetează, în ciuda amenzilor usturătoare şi a vizitelor ANAF. De la seminţe, la porumb fiert, ochelari de soare sau haine, totul se comercializează pe plajă, printre turişti.

Astfel, ieri, la Saturn, turiştii erau invitaţi să cumpere haine de firmă, direct din sacoşă. O femeie din Mangalia îi asigura că produsele sunt de cea mai bună calitate.

În momentul în care a fost reperată de echipajul de Jandarmerie, femeia a încercat să se facă nevăzută.

'Comercianta' a fost ajunsă din urmă de către jandarmi, moment în care aceștia au observat că obiectele de îmbrăcăminte oferite spre vânzare erau inscripționate cu numele unor mărci renumite.

Femeia nu a putu justifica provenienţa hainelor de firmă, motiv pentru care, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare ce va fi predat, împreună cu bunurile găsite, Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Potrivit legii, 'punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani'.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră