STUDIU. Bucureştiul, mai mişto ca New York-ul. Doar că în sectorul 6, căruţele trase de cai sunt o obişnuinţă

04 Aug 2015
STUDIU. Bucureştiul, mai mişto ca New York-ul.  Doar că în sectorul 6, căruţele trase de cai sunt o obişnuinţă
Cluj-Napoca şi Bucureşti se află în topul mondial al oraşelor unde merită să trăieşti. Asta reiese dintr-un clasament realizat de Numbeo.com, în funcţie de calitatea vieţii.

Pentru realizarea clasamentului s-a luat în calcul gradul de poluare, siguranţa oamenilor, puterea de cumpărare, rata criminalităţii şi sistemul de sănătate.

Potrivit topului, Cluj-Napoca a reuşit să întreacă oraşe precum Paris, Londra, New York sau Roma. Bucureştiul este pe locul 74, înaintea New York-ului sau Moscovei, şi cu doar 2 locuri peste Londra.

Fără căruțe în Sectorul 6 !

Dacă în studii ieşim bine, realitatea se încăpăţânează să ne demonstreze contrariul. Capitala noastră pare mult mai departe de New York sau Londra. Nici nu par să fie din aceeaşi eră.

Astfel, Primăria sectorului 6 anunţă, printr-un comunicat de presă, că în 4 luni de zile au fost aplicate 96 de amenzi căruţaşilor din zonă.

Aceştia se plimbau cu căruţe pe Bdul. Iuliu Maniu, Bdul. Anul 1846 și Străzile din sector după bunul plac. Amezile aplicate au depăşit suma de 22.000 de lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră