Șefa DSP Timiș demisă la mai puțin de o lună de când a preluat conducerea

06 Apr 2020 | scris de A.A.
Șefa DSP Timiș demisă la mai puțin de o lună de când a preluat conducerea

Șefa Direcției de Sănătate Publică Timis, Mariana Rădulescu, a fost schimbată din funcție, luni, la nicio lună de când conduce această instituție, scrie tion.ro. Ea o înlocuise la conducerea DSP Timiș pe Cornelia Malac, demisă, de asemenea, în plină pandemie de coronavirus.

Mariana Rădulescu, directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, a fost schimbată din funcție, în locul său fiind numită doctorița Mihaela Valcovici de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, care face parte din comisia de sănătate a PNL Timiș.

Mariana Rădulescu fusese numită în funcția de director al DSP Timiș în 10 martie, în locul Corneliei Malac.

Săptămâna trecută, Rădulescu a trimis o scrisoare Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă în care spunea că, "indiferent cu cate scenarii am lucra, trebuie să recunoaştem, dacă mai avem un dram de demnitate şi respect faţă de cei cărora trebuie sa le asiguram liniştea şi supravieţuirea, că suntem depăşiţi de situaţie!”.

În scrisoarea transmisă Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă și publicată de tion.ro, Rădulescu făcea apel la "o pandemie de umanitate, solidaritate și toleranță din partea tuturor cetățenilor” în această perioadă.

"Suntem depășiți de situație din cauza orgoliilor mărunte și din pricina faptului că pasăm responsabilități de la unul la celalalt și că, incredibil, ne este teamă sa ne asumăm decizii logice și firești, care ar putea salva vieti omenești!”, spunea ea., conform Hotnews

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră