Scandalul amoros în urma căruia europarlamentarul USR Vlad Voiculescu și partenera sa, alături de care are o fetiță de doi ani, s-au despărțit

03 Iul 2024
Scandalul amoros în urma căruia europarlamentarul USR Vlad Voiculescu și partenera sa, alături de care are o fetiță de doi ani, s-au despărțit

De-a lungul timpului, lumea politică dâmbovițeană nu a fost ferită de ”delicatesele” scandalului amoros, și nici cea contemporană nouă nu avea cum să fie mai prejos...

Laura Ștefănuț a produs un adevărat șoc în această dimineață anunțând că relația pe care o avea cu Vlad Voiculescu s-a destrămat chiar cu câteva zile înainte de plecarea către Bruxelles, unde fostul ministru al Sănătății urmează să-și desfășoare activitatea ca europarlamentar.

Într-o postare făcută pe un grup privat de Facebook, Laura Ștefănuț afirmă că a luat decizia de a se separa de Vlad Voculescu, alături de care are o fețiță în vârstă de doi ani, după ce a descoperit că partenerul ei și-a creat un cont pe aplicația Tinder, destinată celor care nu vor să consume decât latura pasională a unei relații.

Jurnalista a postat o imagine cu contul fals sub care își ascunde identitatea Vlad Voiculescu și a cerut celor care folosesc Tinder să raporteze contul administratorilor platformei, ca fiind unul cu identitate furată de către politicianul USR.

”Dacă dați peste acest profil, puteți să îl raportați lejer ca fals. Este al partenerului meu, mă rog, acum fostul partener, Vlad Voiculescu, în prezent europarlamentar USR”, a scris Laura Ștefănuț pe Facebook.

Laura Ștefănuț mai spune că Vlad Voiculescu ar fi încercat să se scuze, lamentabil din punctul ei de vedere, pretextând că și-a deschis contul doar pentru a o urmări pe ea, deși jurnalista susține că nu are cont de Tinder.

”Motivul lui este că și l-a făcut ca să mă urmărească pe mine, deși eu nu exist pe Tinder, nu am aplicația. Așadar, o scuză ciudată. În schimb el are matches”, scrie Laura Ștefănuț.

De reamintit faptul că la alegerile locale desfășurate în urmă cu patru ani, atunci când a candidat la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu și-a făcut campanie electorală chiar pe Tinder, unde îi îndemna pe tineri ”să nu iubească doar în cuplu și să își arate și iubirea pentru oraș” - un îndemn ce pare să-l fi determinat să-l urmeze cuvânt cu cuvânt...

Escapadă lui Vlad Voiculescu pe Tinder va trimite încă o undă de șoc către USR, având în vedere faptul că în jurul imaginii actualului europarlamentar, de la începutul carierei sale, plutește în eter o aură de neprihănire și de ”luptător împotriva corupției”, maculată acum de acuzațiile aduse de fosta sa parteneră.

De cealaltă parte, într-un răspuns formulat pentru g4media.ro, Vlad Voiculescu, președintele USR București, declară că nu a înșelat-o pe mama copilului său, dar nici nu mai sunt împreună.

„Vă mulțumesc pentru că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu. 

Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Voiculescu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră