Q Magazine: Cine i-a angajat de fapt pe israelienii implicați în spionarea lui Kovesi

09 Apr 2016 | scris de Cristi Semeghin
Q Magazine: Cine i-a angajat  de fapt pe israelienii implicați în spionarea lui Kovesi

Wainer Ron și Geclowicz David "nu au lucrat niciodată și nici nu au fost colaboratori ai Mossad-ului", au declarat pentru Q Magazine sursele citate, deși uzanțele serviciului secret israelian interzic orice comentariu pe acest subiect.

Aceleași surse au spus pentru Q Magazine că în lipsa unui comunicat oficial al firmei Black Cube trebuie luată sub rezervă inclusiv implicarea lui Mordechai Tzivin, presupusul avocat al celor doi angajaţi ai Black Cube. Recent, referindu-se la cazul Kovesi, Tzivin declara că România s-a transformat într-un stat polițienesc, în care sute de politicieni au fost arestați.

Q Magazine mai precizează că Black Cube nu a răspuns încă solicitărilor sale privind precizări suplimentare despre scandalul în care sunt implicați angajații săi, singura informație parvenită din partea acestei companii fiind că Wainer Ron și Geclowicz David se ocupau cu investigarea unor acuzații de fapte de corupție din Guvernul României și că societatea nu a fost angajată de oameni de afaceri israelieni - Tal Silberstein, Shimon Shevez sau Benjamin Steinmetz, menționați de presa din România, ci de un om politic român.

___________________________

Citiți și:

Kovesi, dezvăluiri în scandalul de spionaj: Au fost date telefoane, insistent, către membrii familiei mele

DIICOT, reacție oficială în cazul spionării Laurei Codruța Kovesi de foști ofițeri Mossad

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră